Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:05:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

T-Mobile Televize - nová satelitní televize od T-Mobile

  Autor: PR Press T-Mobile , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 25.10.2010


Analogová tma klepe na dveře a T-Mobile se rozhodl nejen svým zákazníkům nabídnout možnost, jak si zajistit televizní vysílání v digitální kvalitě. Od 1. listopadu si zájemci budou moci pořídit v prodejnách operátora i satelitní TV. T-Mobile Televize přináší dvě programové nabídky a diváci si budou moci objednat až tři doplňkové balíčky. Jako jediný na trhu nabídne T-Mobile satelitní anténu a přijímač, včetně podpory HD a nahrávání pořadů na USB disk, za pouhou 1 Kč.


„Velké množství domácností nyní řeší situaci, jak mít i po vypnutí analogového vysílání televizní signál. Proto jsme se rozhodli přijít se satelitní T-Mobile Televizí. Na rozdíl od klasického DVB-T nabídneme řadu kanálů v HD kvalitě,“ říká Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a dodává: „Navíc jako jediní na trhu dáme zákazníkům možnost pořídit si satelitní přijímač, který podporuje HD a nahrávání pořadů, jen za 1 Kč.“

T-Mobile Televize umožňuje satelitní příjem českých a zahraničních stanic v digitální kvalitě kdekoliv na území ČR. Kromě programů v HD rozlišení, které ocení zejména majitelé televizorů s velkou obrazovkou, je kvalita obrazu všech kanálů vyšší v porovnání nejen s analogovým, ale často i DVB-T vysíláním.


Start – základní programy bez měsíčního paušálu

Zájemci o T-Mobile Televizi mohou vybírat ze dvou základních programových nabídek. Varianta Start nabízí 16 českých a slovenských programů + ČT a Novu v HD rozlišení. Tato možnost není spojena s žádným pravidelným měsíčním poplatkem, ale zákazník musí uhradit plnou cenu za satelitní přijímač, anténu a TV kartu (celkem 5 999 Kč). Jako jediný na trhu však T-Mobile umožní svým stávajícím mobilním zákazníkům při prodloužení jejich smlouvy k hlasovému tarifu získat tento balíček pro příjem satelitní televize za zvýhodněnou cenu (jako mobilní telefon) a ušetřit tak bezmála šest tisíc korun.


Standard – více než čtyři desítky stanic a přijímač od jedné koruny

Zajímavější, co do množství programů i cenových zvýhodnění, je nabídka Standard se smlouvou na dva roky. S ní divák získá nejen 18 Start kanálů, ale i 25 dalších stanic v českém a slovenském jazyce. Zákazník zároveň dostane satelitní přijímač i anténu za 1 korunu včetně DPH. Za dotovanou cenu 499 korun pořídí uživatel rovněž instalaci služby u sebe doma, přičemž aktivace je zcela zdarma. Měsíčně pak přijde T-Mobile Televize na 449 korun včetně DPH.

Dodávané satelitní přijímače podporují vysílání v HD kvalitě a rovněž funkci PVR (Personal Video Recorder). Každý si tak přes USB může připojit například externí harddisk nebo USB flash-disk a nahrát si své oblíbené pořady.

Navíc, kdo uzavře smlouvu na dva roky a již má vhodný satelitní přijímač, ušetří prvních šest měsíců 50 procent na pravidelném měsíčním paušálu. Za Standard tak nezaplatí 449, ale jen 224,50 Kč s DPH.


Je libo něco navíc?

Tím ale možnosti T-Mobile Televize nekončí. K dispozici jsou tři další volitelné balíčky, které si zákazníci mohou objednat: Film, HD a Zábava CS. A to jak uživatelé varianty Standard, tak Start. Navíc, kdo uzavře smlouvu na dva roky k TV Standard do konce letošního roku, získá balíček HD zdarma na šest měsíců.

Pro využívání služby je potřeba mít:

TV kartu do přijímače pro dekódování programů;
Přijímač (set-top-box);
Parabolickou anténu a konvertor (LNB);
Propojení koaxiálním kabelem mezi anténou a přijímačem.

V případě, že zákazník už část potřebného vybavení má, může si pořídit jen zbývající hardware. Samotná TV karta přijde na 1 599 korun. Přijímač i s TV kartou bude stát 5 499 korun. Celý komplet pak 5 999 korun s DPH.

Pro poskytování služby je využívána satelitní platforma Skylink na družicích Astra 23,5 a 19,2 st. východně.


O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.


PR Press T-Mobile, 22. 10. 2010




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.10.2010 • Ivan Hronec dnes předává svoje podíly v SPI International a bude se plně věnovat Film Europe
14.09.2010 • Na návštěvě v: ATOS Zlín
14.09.2010 • NGC představil svůj nejnovější projekt Velké migrace veřejnosti
13.09.2010 • Na návštěvě v: CHANNELS
21.08.2010 • Magio televíziu už pozerá 100 000 slovenských domácností [ 1 ]
18.08.2010 • AB-COM - dodávateľ satelitných prijímačov a príslušenstva [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist