Změna frekvencí u TV JOJ a TV JOJ Plus
Autor: PR Press CS Link , e-mail: info@mediavision.cz Přidané: 02.11.2010

Media Vision, provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link, informuje o přesunu slovenských televizních programů TV JOJ a TV JOJ Plus na jinou frekvenci.



U satelitní platformy CS Link v těchto dnech probíhá plánovaný přesun neplacených kanálů TV JOJ a TV JOJ Plus. Od dnešního dne jsou již oba programy vysílány na nové frekvenci 11797 MHz a zároveň budou dostupné až do středy 3. 11. i na té původní.

Od čtvrtka 4. 11. pak CS Link upozorní své zákazníky na přesun programů na televizních obrazovkách. Většina satelitních přijímačů nebude vyžadovat žádné přeladění, pouze se programy objeví na jiných pozicích v menu satelitního přijímače.

Současně CS Link informuje o chystaném přidání nového programu – sportovního Eurosportu 2, které proběhne v nadcházejících dnech.


O digitální satelitní televizi CS Link a společnosti Media Vision s.r.o.:

Provozovatelem české a slovenské digitální satelitní televize CS Link je společnost Media Vision s.r.o. Dekódovací karta CS Link umožňuje bezplatný příjem českých a slovenských TV programů včetně 2 stanic ve vysokém rozlišení ČT HD a Nova HD. CS Link nabízí i předplatné dalších programů, které lze objednat ve zvýhodněných programových balíčcích nebo jako samostatné programy. Signál je šířen ve špičkové digitální kvalitě ze satelitů Astra z pozice 23,5° východně a pokrývá celé území České a Slovenské republiky. Platforma má dlouholetou tradici - vznikla v roce 1998.


Lucie Gleichová, Media Vision s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4237/zmena-frekvenci-u-tv-joj-a-tv-joj-plus/