RTL Living i v placené televizní platformě Austria Sat
Autor: Petr Miklík , e-mail: petr.miklik@seznam.cz Přidané: 10.11.2010
Digitální tématický kanál RTL Living lze od dnešního dne - 10. 11. 2010 přijímat i v nové satelitní nabídce Austria Sat z družice Astra 1 na orbitální pozici 19,2° východně, která vysílá pro rakouské diváky od 26. 10. 2010. Stanice RTL Living se zaměřuje na životní styl, bydlení, cestování a požitky.


Na pozici stanice byl dnes, 10. 11. 2010 spuštěn kódovací systém Irdeto/Cryptoworks pro příjem této nabídky - kmitočet 12,188 GHz, horizontální polarizace, SR 27500 kSymb/s, FEC 3/4. Stanice je tak k dispozici i pro domácnosti s digitálním satelitním receiverem vybavené satelitní kartou ORF Digital.

Omezení ovšem trvá při příjmu hudebních stanic MTV a VH 1: „Stanice sítě MTV Networks (MTV a VH 1) lze zatím přijímat jen na karty systému Cryptoworks. Na karty ICE (začínající písmenem „C“) si stanice MTV bohužel ještě nějakou dobu počkají,“ odkazuje provozovatel platformy na své internetové stránce.

Kompletní nabídka programů nové platformy placené televize Austria Sat se skládá ze stanic AXN, Animax, RTL Living, Sat 1 Comedy, Kabel Eins Classics, MTV Music, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH 1, Hustler TV, Marc Dorcel TV, Alpenglühen a sportovního kanálu Sportdigital.

Placená televizní nabídka stojí měsíčně 7,90 Eur při dvanáctiměsíčním závazku. Při měsíčním závazku si lze paket objednat za 9,90 Eur měsíčně. Rakouské domácnosti se satelitním receiverem mohou televizní nabídku přijímat s kartou ORF Digital. Paket si mohou zakoupit jen diváci s bydlištěm v Rakousku. Internet: www.austriasat.at, http://rtl-living.rtl.de


S využitím zdroje: Infosat.de, 10. 11. 2010, volně upraveno a zkráceno


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4250/rtl-living-i-v-placene-televizni-platforme-austria-sat/