Vymente svoj starý satelitný prijímač za nový HD prijímač
Autor: PR L222 , e-mail: l222@l222.sk Přidané: 01.12.2010
Vymente svoj starý satelitný prijímač za nový Hd prijímač. Až 30€ vám odpočítame za váš starý prijímač ak si u nás zakúpite nový. Po odpočítaní 30€ zaplatíte za HD prijímač ARIVA 200 iba 99€. Maloobchodná cena tohto prijímača je 129€. V ponuke je aj ARIVA 100e kde po odpočítaní zaplatíte za tento prijímač iba 79€.


Fergusony ARIVA na trhu satelitnej techniky patria už viac rokou svojou spoľahlivosťou a prevedením k špičke na našom trhu.


Stručný popis a obrázky ARIVA200HD

Prijímač je vybavený univerzálnym diaľkovým ovládačom RCU-640, vďaka ktorému už nebudete musieť mať v obývačke množstvo ovládačov na rôzne zariadenia. Prijímač má aj funkciu nahrávania programov s možnosťou nastavenia časovača na nahratie programu vo Vašej neprítomnosti. Vďaka revolučným technológiam má tento prístroj zníženú spotrebu energie až na menej ako 1 W.





Samozrejmosťou je čítačka CR a jeden voľný CI slot. Vynikajúca kvalita HD dnes už za neuveriteľne nízku cenu! Programy v HD kvalite je možné sledovať navždy bez akejkoľvek ďalšej investície!





Ak ste sa rozhodli využiť výhodnú akciu "Výmena starý za nový" stačí urobiť objednávku v tomto eshope a po obdržaní nového prijímača odoslať spať starý prijímač.





Objednávka na ARIVU 100e

Objednávka na ARIVU 200HD

Objednávka na kartu Skylink HD


PR L222, 1. 12. 2010

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4285/vymente-svoj-stary-satelitny-prijimac-za-novy-hd-prijimac/