Skylink rozšiřuje programovou nabídku
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 21.04.2011
Od 1. května 2011 se rozšíří programová nabídka satelitní platformy Skylink o následující televizní programy:
program              	žánr      	rozlišení norma
Sport 2 sport SD MPEG-4
Paprika vaření SD MPEG-4
Spektrum HD dokumenty HD MPEG-4
National Geographic Wild HD příroda HD MPEG-4
MTVN HD hudba HD MPEG-4
HBO Comedy filmy, komedie SD MPEG-4
iConcerts hudba HD MPEG-4
Classica HD hudba HD MPEG-4
Deluxe Lounge HD hudba, relaxace HD MPEG-4

Všechny nové programy budou vysílány v normě MPEG-4 a budou proto přístupné pouze zákazníkům vybaveným satelitním HD přijímačem.

S rozšířením programové nabídky vznikl i nový programový balíček s názvem KOMBI obsahující SD i HD programy, včetně novinek. „Nový balíček KOMBI reflektuje na rozšíření programové nabídky,“ uvádí Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která je provozovatelem platformy Skylink v České republice. "Jsou v něm programy MULTI + Paprika + Sport 2 + 7 HD programů, konkrétně Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, Penthouse HD, National Geographic Wild HD, Spektrum HD a MTVN HD. Celkem získá zákazník 36 programů za měsíční cenu 360 Kč, resp. 14,80 eur na Slovensku," dodává.

Vzhledem k probíhajícímu útlumu systému podmíněného přístupu CryptoWorks nebudou nové programy přístupné na původních CryptoWorks kartách. Zákazníci si budou moci svou původní kartu vyměnit za novou Irdeto ICE kartu prodávanou pod obchodním názvem „Výměna“. Tato dekódovací karta je v prodejní síti za zvýhodněnou cenu 600 Kč / 24 € včetně DPH již od podzimu loňského roku.

Zároveň v nejbližších dnech spustí Skylink časově omezenou akci, v rámci které bude výměna karty podpořena finančním bonusem pro zákazníky s placenou programovou nabídkou. „Výměna dekódovací karty pro zákazníky nebude v tomto případě znamenat žádné náklady,“ uvedl Jaromír Glisník.

Bonus se bude vztahovat na všechny prodané dekódovací karty „Výměna“ registrované v období od 27. dubna 2011 do 30. června 2011 bez ohledu na místo a datum prodeje.


Radim Onderka, TradeTec, a. s., 21. 4. 2011

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4496/skylink-rozsiruje-programovou-nabidku/