On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 22.04.2011
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Další, v pořadí už šestnáctý on line chat proběhl ve středu 4. 5. 2011 v 13 - 15 hod. Na vaše dotazy odpovídal Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která provozuje satelitní platformu Skylink. Ta má od 1. 5. 2011 nový ceník předplatného a přidala 9 nových stanic (z toho 6 HD).

Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a značku Slovak Link na Slovensku. Od počátků pravidelného digitálního satelitního vysílání v České republice v lednu 1997 a na Slovensku v září 2002 poskytuje českým a slovenským domácnostem přístup k televizním a rozhlasovým programům vysílaným na satelitech ASTRA na pozicích 23,5° východně a 19,2° východně. Během posledních dvou let se stal Skylink největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a na Slovensku. Za poslední rok bylo aktivováno na 400 000 nových přístupových karet, v současné době spravuje Skylink více než 1 400 000 aktivních přístupových karet Skylink.

Dne 15. 3. 2011 byla ukončena registrace přístupových karet v kódovacím systému podmíněného přístupu CryptoWorks, nyní se aktivují karty v systému Irdeto a karty ICE, což jsou přístupové karty Irdeto s emulací CryptoWorks. Ty zaručují uživatelům prodloužení životnosti jejich satelitního přijímače se čtečkou či modulem CryptoWorks i po roce 2012, kdy společnost Irdeto skončí podporu tohoto systému. Aby mohli i "staří" zákazníci využívat plnou placenou nabídku platformy, připravil pro ně Skylink karty „Výměna“ s časově ohraničenou zajímavou nabídkou „bonusu“ v poskytované programové nabídce v plné ceně karty „Výměna“ (tedy 600 Kč).


Děkujeme všem za otázky, tento on line chat byl s 66 dotazy ještě úspěšnější, jak ten rekordní se Skylinkem z loňského prvního října.


Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 4. 5. 2011

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4498/on-line-na-satcentrum-jaromir-glisnik-skylink/