Galaxie Sport z paketu CzechLink v prodeji pro DTH
Autor: PR Press , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz, info@t Přidané: 18.02.2003
Galaxie Sport, s.r.o. a TRADE and TECHNOLOGY zahajují společný prodej předplatného na sportovní program Galaxie Sport pro individuální satelitní příjem. Zkušební vysílání Galaxie Sport na satelitu Eurobird přechází do standardního provozu a dnes je již možno si program Galaxie Sport předplatit pro příjem ze satelitního paketu CzechLink.

Stávající i noví uživatelé karet

CzechLink distribuovaných společností TRADE and TECHNOLOGY mohou od dnešního dne uzavírat s Galaxií Sport s.r.o. smlouvy o předplatném tohoto oblíbeného sportovního kanálu s ojedinělou nabídkou přímých přenosů z anglické a německé fotbalové ligy a kanadsko-americké hokejové NHL.

Program Galaxie Sport je vysílán spolu s dalšími TV programy (ČT1, ČT2, Prima TV, Stanice O) v paketu CzechLink ze satelitu Eurobird na pozici 28,5 stupňů východně (frekvence 12,607 GHz, horizontální polarizace, symbolová rychlost 27,5 MS/s, FEC 3/4).

Postup uzavření smlouvy o předplatném

Držitelé karet CzechLink na předtištěném formuláři vyplní ve třech kopiích osobní údaje a spolu s ročním předplatným ve výši 2.650 Kč zašlou na adresu (resp. účet uvedený na smlouvě) Galaxie Sport, s.r.o. Po připsání platby na účet Galaxie Sport, s.r.o. provede TRADE and TECHNOLOGY aktivaci karty pro příjem programu Galaxie Sport. Karty CzechLink je možno zakoupit v každé dobré prodejně satelitní techniky anebo přímo u firmy TRADE and TECHNOLOGY (www.trade-technology.cz).

„Galaxie Sport se tímto krokem stává mnohem dostupnější pro uživatele, kteří nemají možnost připojení k sítím kabelové televize, anebo nejsou předplatiteli programového balíku UPC Direct, kde se program Galaxie Sport setkává s velkým zájmem“, prohlásil jednatel Galaxie Sport ing. Jiří Hojgr. „Věříme, že možnost příjmu našeho programu z paketu CzechLink výrazně povzbudí zájem u českých a slovenských sportovních diváků o individuální příjem našeho programu ze satelitu.“

„TRADE and TECHNOLOGY je velice potěšena skutečností, že se podařilo vyřešit všechny nezbytné obchodní a technické záležitosti pro vysílání programu Galaxie Sport v rámci paketu CzechLink“, řekl Ing. Martin Janků, obchodně-technický ředitel společnosti TRADE and TECHNOLOGY. „Nepochybujeme o tom, že se tímto krokem programová nabídka paketu CzechLink stává mnohem atraktivnější a věříme, že se počty spokojených uživatelů našich karet budou dále rozšiřovat.“

Český sportovní TV program Galaxie sport vznikl v roce 2002. Je vysílán prostřednictvím družice a televizních kabelových rozvodů. Galaxie sport přináší exkluzivní přímé přenosy, záznamy a sestřihy z hokejové NHL, světových fotbalových soutěží, basketbalové NBA, boxu, motoristického sportu atd. Všechny pořady a programy Galaxie sport jsou komentované v českém a slovenském jazyce. Před závěrem roku 2002 byl program TV Galaxie sport
zařazen do programových nabídek dvou největších operátorů kabelových TV v České republice - UPC a Intercable. V současné době je tento program distribuován zhruba do 330-ti tisíc domácností v České republice.

TRADE and TECHNOLOGY je česká společnost specializovaná na poskytování služeb v oboru televizního vysílání a distribučních systémů. K jejím hlavním činnostem patří distribuce dekódovacích karet a vedení SMS, prodej, provozování a servisní podpora digitálních kompresních technologií a systémů podmíněného přístupu, prodej digitálních přijímačů a ostatního zařízení pro digitální satelitní a terestriální příjem.


PR Press, Hradec Králové a Ostrava, 18. 2. 2003

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/456/galaxie-sport-z-paketu-czechlink-v-prodeji-pro-dth/