Tip na receiver: HOMECAST HS 3200CIIR
Autor: PR Press Allcom/HBA , e-mail: info@allcom.cz Přidané: 22.06.2011
Přemýšlíte jaký set top box vybrat pro satelitní televizní příjem? Z profilovaných a testovaných modelů patří mezi špičku digitální přístroje z řady HOMECAST. Například typ HS 3200CIIR s licencovanou čtečkou Irdeto, certifikací od satelitní služby Skylink pro dekódovací karty pracující s kódováním Irdeto a jedním CI slotem pro CA modul.


Překvapuje vysoce kvalitním obrazem a rozlišením až do 1080p. Vyniká bezproblémovým nahráváním i reprodukcí záznamů (nastavení až na 9,55 hodin záznamu bez přerušení). Nezanedbatelná je skvělá spolupráce s kartami a moduly i rozsáhlé možnosti nastavení v menu správy karet a modulů. Manuál k tomuto přijímači je výborně podrobně zpracován i co se týče barevné grafiky a velmi dobře se v něm orientují i satelitní laici.



Přijímač umožňuje uložit do paměti až 6000 kanálů pro televizní a rozhlasové programy. K dispozici má hlavní seznam programů a osm seznamů oblíbených stanic. Vše lze individuálně upravovat. Jelikož Skylink nyní rozšiřuje programovou nabídku, dočkáte se celé řady nových stanic (budou výhradně v MPEG-4 a pouze na nových kartách Irdeta). Jeho doporučená MOC je 3790,- Kč včetně DPH.

Více na www.allcom.cz


Markéta Frančová, PR HBA spol. s r. o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4603/tip-na-receiver-homecast-hs-3200ciir/