Změna parametrů Penthouse HD CZ
Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 28.07.2011

Hard erotický program Penthouse HD (verze HD1) se pro abonenty česko slovenské DTH satelitní platformy Skylink přemisťuje na jinou frekvenci 11 856 MHz, frekvence je společná s Discovery HD Showcase a Brava HDTV.


Technické parametry pro naladění programu:

název programu: Penthouse HD CZ
satelit: Astra 3B
orbitální pozice: 23,5°východně
kmitočet: 11,856 GHz
polarizace: vertikální
Symbol Rate: 27500 kSymb/s
FEC: 5/6
norma: DVB-S2/QPSK


Do 8. 8. 2011 je zajištěno souběžné vysílání na původní frekvenci 11 739 MHz. Název předvolby pro zákazníky Skylinku je „Penthouse HD CZ".

Tato změna je spojena s nutností přeladit satelitní přijímač. Prosím postupujte dle manuálu k vašemu přijímači. Zákazníkům Skylink se omlouváme za komplikace vyvolané událostmi mimo naši kontrolu.


Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí a zároveň největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a na Slovensku. Poskytuje přístup k satelitní televizi 1,4 miliónu domácností.

Skylink poskytuje domácnostem na celém území České republiky a Slovenska, díky 100 % pokrytí signálem ze satelitů Astra, televizní programy v nejvyšší kvalitě. Vedle bohaté nabídky neplacených programů je právě technická kvalita vysílání nejsilnější konkurenční výhodou Skylinku.


PR Skylink, 28. 7. 2011

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4660/zmena-parametru-penthouse-hd-cz/