Champions League začíná na NOVA Sport
Autor: PR Press Nova Sport , e-mail: nova-sport@nova-sport.cz Přidané: 15.08.2011
Doba letního očekávání a snění končí. Opět se rozjíždí Liga mistrů, soutěž, která ve fotbalovém světě snad ani nepotřebuje zvláštní reklamu. NOVA Sport je hrdá na fakt, že patří k těm televizním společnostem, které ji pravidelně svým divákům nabízejí. Každý hrací týden můžeme očekávat dva přímé přenosy na kanálu NOVA Sport a další dva prostřednictvím internetu.


V minulých sezonách bylo hlavní otázkou, kdo zastaví Messiho a spol. Fotbaloví symfonikové z Barcelony jsou hlavními favority i pro tento ročník, už předem mohou počítat s pomyslnou cenou diváků za umělecký dojem. Ovšem jak praxe minulých ročníků ukázala, záleží i na taktickém mistrovství, fyzické kondici, psychické odolnosti a často i na prostém štěstí. Na Barcelonu tak dokázal vyzrát Inter Milán pod vedením Josého Mourinha, stejný trenér ji nyní nemilosrdně prohání z lavičky Realu Madrid.

Na trůn se chtějí vrátit i kluby z anglické Premier League v čele s mistrovským Manchesterem United, podceňovat se nedají ani kluby z německé Bundesligy či italské Serie A. Velmi silné může být také FC Porto, které bude chtít na vyšší úrovni přetavit svůj úspěch z Evropské ligy.

V boji o konečný triumf proto není předem vůbec nic rozhodnuto, cesta do finále je dlouhá a velmi náročná. Pro řadu klubů je ale obrovským úspěchem už jen možnost předvést se ve skupinové fázi. Právě o tom nyní určitě sní hráči, funkcionáři i fanoušci Plzně!

Každý zápas Ligy mistrů je vždy nezaměnitelným originálem. O mimořádnou zábavu proto určitě nebude na obrazovkách NOVA Sport nouze!


Aktuální plán přenosů:

úterý 16. 8. / 20:30
TV + Internet: Arsenal-Udine
Internet: Olympique Lyon-Rubin Kazaň

středa 17. 8. / 20:30
TV + Internet: Dinamo Záhřeb-Malmö
Internet: Odense-Villarreal


Marek Kindernay, ředitel sekce NOVA Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4692/champions-league-zacina-na-nova-sport/