Futbalový týždeň Slovenskej televízie: Priame prenosy na Dvojke i na Jednotke
Autor: PR Press RTVS , e-mail: info@stv.sk Přidané: 23.08.2011

Slovenská televízia pripravila športovým fanúšikom neopakovateľný futbalový týždeň. Od utorka do piatka môžu nadšenci futbalu sledovať priame prenosy z play-off Ligy majstrov, play-off Európskej ligy a európskeho Superpohára v Monaku.


Dvojka Slovenskej televízie dnes od 20.30 vysiela priamy prenos z odvetného zápasu play-off Ligy majstrov, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Villarreal CF a Odense BK. Predzápasové štúdio moderuje Ľuboš Hlavena, zápas komentuje Marcel Merčiak.

Fanúšikovia športu na obrazovkách Slovenskej televízie si na svoje prídu aj zajtra. V rámci odvety play-off Ligy majstrov odvysiela Dvojka v stredu 24. augusta o 20.30 priamy prenos futbalového stretnutia mužstiev Udinese Calcio a Arsenalu Londýn.

Vo štvrtok 25. augusta vysiela Jednotka o 20.45 priamy prenos odvety play-off Európskej ligy medzi AS Rím a ŠK Slovanom Bratislava.

V piatok vysiela Dvojka priamy prenos európskeho Superpohára v Monaku. Zápas medzi klubmi FC Barcelona a FC Porto sa začne o 20.40 h.

Priame športové prenosy na Jednotke a na Dvojke sú súčasťou avizovaného presunu zazmluvnených programov po ukončení vysielania športovej Trojky.


Mgr. Richard Šümeghy, Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4704/futbalovy-tyzden-slovenskej-televizie-priame-prenosy-na-dvojke-i-na-jednotke/