Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 13:54:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC DTH představuje službu freeSAT - 15 otázek a odpovědí!

  Autor: PR Press UPC DTH Přidané: 06.09.2011


Společnost UPC DTH s.à.r.l., zavedený poskytovatel satelitní televize, který působí v Čechách a na Slovensku již 11 let, představuje v obou zemích novou službu freeSAT, která přináší zcela nový přístup k zákazníkům a flexibilní možnosti sledování satelitní televize. Nyní můžete sledovat satelitní televizi bez měsíčních poplatků! Cílem změny názvu a loga je snadnější odlišení produktů UPC DTH od ostatních poskytovatelů satelitní televize a zdůraznění našeho nového a flexibilního produktového řešení.
 

Nový produkt freeSAT přináší zákazníkům více možností a širší nabídku kanálů. Změny se týkají zejména značné úspory v oblasti vstupních nákladů, kdy u některých balíčků zákazník neplatí instalaci zařízení, pronájem set-top boxu a především je mu zdarma poskytnuta přístupová karta. Nově v případě produktu freeSAT karta za ni klienti nemusí platit měsíční poplatky. Jedinými náklady tak zůstávají aktivační poplatek, který je hrazen jednorázově, a roční administrativní poplatek.
 
Nový přístup k poskytování satelitního vysílání vysvětluje Managing Director UPC DTH s.à.r.l., Magnus Ternsjö: „Snažíme se našim klientům vyjít vstříc ve všech oblastech a chceme uspokojit jejich poptávku po produktu se zajímavým domácím a mezinárodním obsahem bez měsíčních poplatků. Také bych rád zdůraznil naši kvalitní péči o zákazníky a atraktivní ceny. Nové logo v sobě snoubí veškeré znaky kvality známé u naší předchozí značky UPC Direct, ale hlavní sdělení je jasné - nyní je možné získat skvělý zážitek ze sledování televize bez měsíčních poplatků, stejně jako další doplňkové služby.”
 
Náklady na freeSAT kartu jsou po dobu prvních 3 let reálně nižší než v případě konkurence. Pokud se zákazník rozhodne změnit svůj produktový balíček, nemusí už kontaktovat obchodního zástupce a není třeba provádět úpravy ve smlouvě. Nyní postačí, když zatelefonuje do zákaznického centra nebo zadá svůj požadavek prostřednictvím webové stránky (www.freesattv.tv). Důležité je také upozornit na to, že ceny vyšších programových balíčků jsou pro držitele freeSAT karty nižší než současné ceny u všech ostatních poskytovatelů satelitního vysílání (údaj podle cen na trhu k 1. září 2011).
 
Služba freeSAT je také unikátní z hlediska programové nabídky (u balíčků freeSAT medium nebo freeSAT plus) – v současné době na českém trhu neexistuje satelitní poskytovatel, který by nabízel širší skladbu programových kanálů. Zákazník rovněž není vázán místem pobytu, služba je přístupná na celém území České republiky a uživatel si tak může vychutnat kvalitu bez kompromisů a v digitální kvalitě zkrátka kdekoliv a kdykoliv.
 
O tom, že produkty a služby UPC Direct mají sloužit k absolutní zábavě bez technických zádrhelů, není pochyb. Pokud však zákazník na nějaké komplikace narazí, může se obrátit na zákaznické centrum buď telefonicky, nebo prostřednictvím webové stránky, a vyřešit tak všechny problémy rychle a spolehlivě. “Disponujeme precizním centrem zákaznické podpory, které bylo nedávno oceněno za vynikající kvalitu služeb v soutěži Contact Center World Awards. Jsme přesvědčeni, že našim klientům poskytujeme prvotřídní zákaznickou podporu a přinášíme do Česka novou úroveň péče o zákazníky, v souladu se strategií UPC DTH,” říká Tunde Hubina, Costumer Care Director.
 
Nová FreeSAT karta jednoduše přináší skvělou zábavu a nabízí spoustu zajímavého televizního obsahu bez měsíčních poplatků s možností výhodných a snadných zlepšení.

 
Otázky a odpovědi:
 
1. Je freeSAT OPRAVDU ZDARMA?
o freeSAT karta je bez měsíčních poplatků za služby, a tak bude i komunikována na trhu. Platí se pouze aktivační poplatek a roční administrativní poplatek.
 
2. Za co se platí roční administrativní poplatek? 
o Pokrývá veškeré administrativní náklady tak, aby naši zákazníci mohli využívat “zdarma” kvalitní přidružené služby, jako je zákaznické centrum atd.
 
3. Vyplatila se konsolidace do jedné lucemburské společnosti, která proběhla loni?
o Konsolidace byla a je velkou výhodou pro naše zákazníky i naše podnikání. Umožnila nám:
• Přidat kanály
• Zvýšit efektivitu
• Udržet naše ceny stejné nebo nižší pro většinu zákazníků
• Představit nové produktové balíčky služeb a ceny
• Představit nové technologie (HD)
• Zlepšit naši péči o zákazníky
 
4. Proč jste přistoupili ke změně značky?
o Tento způsob nám přišel nejvhodnější pro sdělení příběhu našeho nového vstupního produktu při zachování povědomí o naší společnosti jako prémiového poskytovatele prvotřídních služeb. Nový branding pomůže našim klientům předat sdělení, že získávají kvalitní produkt za nejlepší cenu na trhu.
 
5. Proč „Překvapení každý den?”
o Chceme překvapit naše zákazníky opravdu každý den. Neměli by se starat o nic jiného, než na co se dívat. Zbytek je na nás. Chceme poskytovat prvotřídní péči o zákazníky, přinášet stále nové kanály a web, který klientům opravdu pomůže a zabaví je.
o Dnes také spouštíme naši novou webovou stránku, kde nabízíme zákazníkům přísun zábavy, informací a možností prohlédnout si a zakoupit naše služby.
 
6. Měníte značku UPC Direct na freeSAT také kvůli UPC Cable?
o Ne přímo, nicméně chceme být vnímání veřejností jako odlišné společnosti. UPC Cable nabízejí dobrou službu a velmi odlišný produkt. My bychom rádi, aby byl náš příběh jiný než ten našich kabelových bratranců.
 
7. Jaké očekáváte od freeSAT karty prodeje?
o Předpokládáme, že freeSAT karta bude velmi populární u lidí, kteří hledají naši službu při zachování minimálního rizika. Víme, že jakmile ji vyzkouší, budou chtít upgradovat na jeden z dalších balíků a teprve potom budou překvapeni, že jejich cena je nižší než u naší konkurence, a navíc za ni získají vice kanálů než kdekoliv jinde. Jsme si tedy jisti, že bude karta populární…pro začátek.
 
8. Kdo je potenciálním zákazníkem freeSAT karty?
o Ten, kdo má televizi. Opravdu, nabízíme něco pro všechny bez rozdílu vkusu či finančních možností. Každý v celé zemi může být zákazníkem freeSAT.
 
9. Bylo logo freeSAT testováno před uvedením? Kde? Jak?
o Bereme naši komunikaci směrem k zákazníkům vážně a naše marketingové kampaně pozorně testujeme předtím, než je představíme veřejnosti. Uvedení freeSAT nebylo výjimkou. Testovali jsme název, logo a celý přístup ke kampani dřív, než jsme se pro ni rozhodli. Nemusíme zdůrazňovat, že výsledek, který vidíte, si v testech u našich stávajících I potenciálních zákazníků vedl velmi dobře.
 
10. Jsou vaše současné aktivity zaměřené proti určitému konkurentovi?
o Jsme si samozřejmě vědomi situace na trhu a snažíme se přistoupit k našim produktům tak, aby měly co největší šanci na úspěch. Analýza konkurence je jednou částí plánování, jde ale také o výzkum mezi zákazníky, vývoj na trhu spotřební elektroniky a v neposlední řadě také obecnou ekonomickou situaci.
 
11. Co si myslíte o prodeji Skylink?
o Nebudeme komentovat situaci v ostatních společnostech, hodláme se soustředit se na to, jak co nejlépe obsloužit rostoucí počet našich zákazníků.

12. Jakou roli chcete hrát na trhu v nejbližší budoucnosti?
o Chceme být lídrem na trhu a poskytovat služby, díky kterým můžeme být hrdí na stále rostoucí počet spokojených zákazníků. Myslíme, že je to cíl všech společností v obdobné pozici.
 
13. Myslíte, že máte šanci proti Skylink, který má dvakrát vice aktivních karet?
o Skylink opravdu rostl velice rychle, ale mějte na paměti, že jen 15% jejich zákazníků platí za služby, které užívají. Skylink je tak v podstatě v porovnání s námi malá společnost. Taky se můžete sami sebe zeptat, proč je zmíněná společnost na prodej…
UPC DTH získala benefity, které nejsou se Skylink srovnatelné a jsme přesvědčeni, že naše cesta a byznys model budou úspěšnější jak z pohledu zákazníka, tak akcionáře.
 
14. Není jasné, proč jste přestěhovali firmu do Lucemburska, zda-li proto, abyste se vyhnuli placení daní v jednotlivých zemích a mohli zdražit své služby? Jak toto můžete odůvodnit?
o UPC učinilo zásadní změnu v přístupu k odvětví DTH.
• Spojili jsme 2 platformy do 1 satelitní pozice
• Vytvořili jsme zcela nový DTH tým
o Zákazníci UPC DTH mohou využít lepší balíky služeb.
o Lucembursko je logickým místem, pokud bereme v potaz uplinks a satelitní aktivity na trhu. Mnoho mediálních společností tam také sídlí, kromě UPC DTH i další, které jsou aktivní v Česku a na Slovensku.
o Na Slovensku – Je zajímavé, že díky centralizaci společnosti v Lucembursku jsme vytvořili nové pracovní příležitosti na Slovensku, a to díky vytvoření call centra pro Česko a Slovensko.

15. Kde se vidíte za pár let?
o UPC DTH je na přímé cestě k růstu ve všech zemích. Máme silného vlastníka, Liberty Global, a máme otevřené oči při hledání možných akvizicí a nových teritorií v případě, že by se objevilo něco zajímavého pro nás. Působíme v oboru už 10 let a naším dlouhodobým cílem je nabízet lepší služby než naše konkurence.
 
 
Doplnění redakce satCentrum:

Ředitel společnosti pro Česko a Slovensko Jiří Kraval na dnešní tiskové konferenci přislíbil účast v chatu webu satCentrum, můžete si tedy dopředu připravit otázky, které vás k nové službě zajímají!


UPC DTH a redakce satCentrum, 6. 9. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.09.2011 • Textová lišta u německých analogových veřejnoprávních TV
06.09.2011 • UPC Direct s novou službou mění i logo
02.09.2011 • National Geographic Channel HD v češtině
31.08.2011 • UPC rozšiřuje nabídku televizních programů o Spektrum HD a Filmbox Family
18.08.2011 • TLC přichází 1. září do České republiky a na Slovensko [ 2 ]
04.08.2011 • Sky Sport HD Extra z družice Astra – oficiální start 6. 8.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  freeSAT 

08.09.2011 12:24 • ® baksik
Velmi zajímavá nabídka,jen se mi nelíbí smlouva.
Rád bych tuto službu,ale jsem proti jakekoliv uzavřené smlouvě.
 
 
  hodně štěstí 

06.09.2011 13:56 • ® jimmy
Pro otce s SD programy jste dobrou volbou. Cena 199Kč se sportovnímy programy je O.K.
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist