Universal Channel jako 7. program v MÝCH 6
Autor: PR Press Media Vision , e-mail: info@mediavision.cz Přidané: 04.10.2011
PRAHA 4. 10. 2011 – Media Vision, provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link, oznamuje spuštění další podzimní akce pro své zákazníky. Tentokrát se jedná o rozšíření balíčku MÝCH 6 skládajícího se z 6 programů dle vlastního výběru o další - sedmý program, který zákazníci dostanou jako bonus na měsíc zdarma. Tímto bonusovým programem je filmový Universal Channel.


Všichni zákazníci CS Link, kteří si od 1. 10. do 30. 11. předplatí balík MÝCH 6 na 3 a více měsíců nebo objednají s platbou SIPO či inkaso, získají navíc k zvoleným šesti programům Universal Channel zdarma. Bonusový Universal Channel bude spuštěn od prvního dne aktivace balíčku, tzn. pokud bude první den předplatného 15. 10., bude vysílání Universalu rovněž zahájeno 15. 10. a ukončeno 15. 11. Následně je možné Universal Channel přidat do MÝCH 6. Výměna programů je stále bezplatná.

Tuto akční nabídku je možné kombinovat i s jinými akcemi. K 6 a více měsíčnímu předplatnému MÝCH 6 navíc získáte balíček FILM s 3 programy HBO na 3 měsíce zdarma a ještě dárek dle vlastního výběru např. poukázku do TESCA, Baumaxu, lístek do kina, kredit na příští objednávku či filmové DVD dle vlastního výběru.


Parametry pro naladění Universal Channel:

Frekvence: 11992
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 27500


O CS Link a Media Vision s.r.o.:

Provozovatelem české a slovenské digitální satelitní televize CS Link je společnost Media Vision s.r.o. Dekódovací karta CS Link umožňuje bezplatný příjem českých a slovenských TV programů. CS Link má jako jediný operátor ve své nabídce tři neplacené programy ve vysokém rozlišení - ČT HD, Nova HD, Prima HD. CS Link rovněž nabízí předplatné dalších programů, které lze objednat ve zvýhodněných programových balíčcích nebo jako samostatné programy. Zákazník si dokonce může sestavit svůj balíček z oblíbených programů. Signál je šířen ve špičkové digitální kvalitě ze satelitů Astra z pozice 23,5° východně a pokrývá celé území České a Slovenské republiky.


Lucie Gleichová, marketing manager, Media Vision s.r.o., 4. 10. 2011

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4786/universal-channel-jako-7-program-v-mych-6/