TA3 v základnej ponuke UPC Česká republika
Autor: tlačová správa TA3 Přidané: 29.11.2001
Spravodajská televízia TA3 je od tohto týždňa zaradená v ponuke KLASIK spoločnosti UPC Česká republika. Predtým bola súčasťou frekvencie promo kanála ponuky Mini. Stanica TA3 tak nahradí v KLASIK nemeckú stanicu RTL, ktorá bola z ponuky UPC ČR odstránená. K tomuto rozhodnutiu došlo na základe telefonického prieskumu, ktoré zorganizovalo zákaznícke centrum UPC ČR.
V súčasnosti sa TA3 nachádza v ponuke KLASIK v mestách Praha, Kladno, Brno, Ostrava, Opava, Hlučín, Karviná, Havířov, Orlová, Frýdek-Místek a Nový Jičín.

V priebehu dvoch týždňov bude televízna stanica TA3 nasadená do KLASIK aj v ďalších mestách UPC ČR: Hradec Králové, Liberec, Ústí nad Labem, Česká Lípa, Šumperk, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště. Presný termín nasadenia TA3 do týchto miest bude včas oznámený.

Preradenie TA3 z časovo obmedzenej promo ponuky do základnej ponuky, bolo uskutočnené na základe pozitívnych ohlasov českých divákov. Tí už od teraz môžu sledovať TA3 natrvalo a na pevne stanovenej frekvencii. Zaradenie TA3 do ponuky UPC ČR bolo v minulých dňoch schválené českou Radou pre rozhlasové a televízne vysielanie.



O spoločnosti TA 3

TA3 je prvá spravodajská televízia na Slovensku a prvá bezpásková televízia v Európe.
Od 23. septembra 2001 poskytuje najaktuálnejšie spravodajské informácie z domova a zo zahraničia, vo väčšine káblových rozvodov Slovenskej a Českej republiky, a prostredníctvom satelitného vysielania v rámci celej Európy. Prístup k spravodajstvu, finančným správam, športovým výsledkom, dopravnému servisu a predpovedi počasia majú diváci celodenne, 7 dní v týždni.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4923/ta3-v-zakladnej-ponuke-upc-ceska-republika/