Galaxie sport v sítích největšího operátora kabelové televize na Slovensku - UPC Slovensko, s.r.o.
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 03.04.2003
Společnosti Galaxie sport, s.r.o. a UPC Slovensko, s.r.o oznamují, že sportovní program Galaxie sport bude od 2.dubna 2003 nasazován do programové nabídky v sítích kabelové televize společnosti UPC Slovensko, s.r.o.

„Myslím, že lepší vyvrcholení 1. výročí vysílání programu Galaxie sport by si bylo možné jen těžko představit. Mě i moje spolupracovníky těší, že se s naším programem bude díky sítím UPC Slovensko, s.r.o. denně setkávat podstatně více sportovních příznivců na Slovensku než doposud. Všichni společně věříme, že i ti nejnáročnější diváci si najdou to své v našem programu vysílaném v českém i slovenském jazyce.“ řekl při této příležitosti jednatel společnosti Galaxie sport, s.r.o. Jiří Hojgr.

„Pre zákazníkov UPC Slovensko je to vynikajúca správa. Program Galaxie sport významně obohatí ponuku našej káblovej televízie o najobľúbenejšie a nasledovanejšie športy. Verím, že diváci ocenia najmä to, že Galaxie sport vysiela exkluzívne prenosy a programy v českom a slovenskom jazyku,“ řekl Martin Maťašeje, generální ředitel UPC Slovensko s.r.o.

Program Galaxie sport, který bude nejprve zařazen do „Rozšířeného souboru“v největší síti v Bratislavě, včetně kódovaného systému MMDS, a v následujících několika dnech i v ostatních sítích, se tak stane dostupným v téměř 600 000 domácnostech v České a Slovenské republice.

V následujících dnech nabízí program Galaxie sport závěrečné boje základní části, na ně navazující Play off NHL v dubnu a květnu, a v červnu finále Stanley Cupu.

Příznivci fotbalu budou v dubnu a květnu svědky vyvrcholení anglické Premier League a německé Bundesligy.

Termínově téměř shodně s nejprestižnější světovou hokejovou soutěží kanadsko-americkou NHL vrcholí i basketbalová NBA, kterou program Galaxie sport také přináší.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci motoristického sportu, kteří budou moci shlédnout řadu přímých přenosů motoristických podniků evropského nebo světového významu. Jestliže diváci nestihnou, či nebudou moci sledovat některé přímé přenosy v daných vysílacích časech, nevadí. Galaxie sport jim nabídne až dva záznamy z přímých přenosů sportovních podniků a zkrácený sestřih nejzajímavějších okamžiků z každého televizního přenosu.

Dále uvidíte velké množství pravidelných sportovních magazínů z mnoha dalších sportů , např. exkluzivní magazín světového boxu World Box - KOTV, magazín GILLETTE WORLD SPORT, a nebudou chybět ani sportovní pořady s česko-slovenským sportem v magazínech TELESPORT. Každý den je navíc vysílána pravidelná 10minutová sportovní zpravodajská relace SPORTOVNÍ EXPRES a NHL NEWS.

Samozřejmě nelze zapomenout na “letní lahůdku”, kterou jistě bude tenisový Grand Slam ve Wimbledonu, také doplněný studiem s pozvanými významnými osobnostmi tenisu.

Na závěr J. Hojgr dodal: “Přeji všem klientům UPC Slovensko, s.r.o. mnoho zážitků při sledování programu Galaxie sport.”


Hradec Králové, Bratislava 2.dubna 2003
Jiří Hojgr, jednatel Galaxie sport , s.r.o.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/5286/galaxie-sport-v-sitich-nejvetsiho-operatora-kabelove-televize-na-slovensku-upc-slovensko-s-r-o/