Opatření proti nelegálnímu příjmu Galaxie sport
Autor: PR Press Trade & Technology , e-mail: tomas.bujnoch@trade-technology.cz Přidané: 28.05.2003
V souvislosti s preventivními opatřeními proti nelegálnímu příjmu programu Galaxie Sport z paketu Czech Link byla dne 27.5.2003 provedena změna parametrů vysílání tohoto oblíbeného sportovního programu.


Stávající předplatitelé by neměli zaznamenat žádné potíže s příjmem programu. Pokud přesto nebude možno na některých přijímačích program přijímat, doporučujeme provést postupně následující kroky:

1. ponechejte přijímač s vloženou aktivovanou dekódovací kartou Czech Link po dobu cca 1 hodiny zapnutý a naladěný na některý z programů paketu Czech Link - sat. přijímač by měl sám provést aktualizaci parametrů;

pokud nepomůže krok 1, potom:

2. vymažte celý paket Czech Link z paměti přístroje a nahrajte jej v režimu ručního ladění znovu (parametry vysílání 12.607 MHz, FEC 3/4, SR 27500, H);

3. vypněte (vč. vytažení síťového přívodu ze zásuvky) a zapněte přístroj.

Omlouváme se předplatitelům za případné těžkosti s příjmem vašeho programu a děkujeme za pochopení provádění průběžných opatření proti neoprávněnému příjmu.

Zájemci o předplatné programu Galaxie sport naleznou všechny potřebné informace o způsobu předplacení na stránce Trade & Technology.


Ing. Tomáš Bujnoch, Trade & Technology, s.r.o., v Ostravě dne 27.5.2003

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/535/opatreni-proti-nelegalnimu-prijmu-galaxie-sport/