Romantica slaví páté narozeniny a mění se...
Autor: PR Press Zone Vision , e-mail: mkocourek@zonevision.cz Přidané: 19.08.2003
Londýn 15. srpna 2003 - Světový výrobce a distributor tématických kanálů, firma Zone Vision, oslaví pět úspěšných let vysílání své populární stanice plné telenovel – Romantica – velkými změnami v programovém schématu. Přesně v den 5. narozenin, 1. září 2003, začne stanice vysílat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Rozšířený program poskytne prostor pro větší žánrovou rozmanitost, lepší skladbu programů, rozšíří působnost programu na další diváky a potvrdí tak svou excelentní pověst.

Stanice Romantica je dostupná více než 5 milionům domácností ve 26 zemích Evropy. Od svého uvedení v roce 1998 stanice Romantica zaznamenala nepřekonatelný úspěch a získala si v mnoha zemích ohromné množství vděčných fanoušků.

Od podzimu se v programu stanice začnou objevovat nové premiéry a více pořadů včetně zcela nových telenovel a filmů. Nové schéma stanice Romantica bude rozděleno na programové bloky, které usnadní orientaci diváků v jednotlivých programech. Mezi ně patří: Premiéra (Premiere) – to nejlepší z nejnovějších titulů z Mexika, Argentiny a Venezuely; První pusa (First Kiss) – programy pro mladé diváky jako je například cenami ověnčený kanadský seriál Edgemont; Speciál (Special) a Musika (Music) – přinášející koncerty nejznámějších latinskoamerických umělců stejně jako tématické programy; a Classica (Classica) – „růže“ mezi telenovelami s tradičním příběhem.

Různé krátkometrážní snímky jako jsou hudební klipy, zejména od populárních latinskoamerických umělců, a cestovatelské pohledy z exotických míst Latinské Ameriky budou natočené exkluzivně pro Romanticu. Stanice nově představí dabovaná on-air proma ve všech 26 zemích, kam vysílá, a diváky jistě potěší i nová webová stránka www.romantica.tv v češtině.

Romantica, jako značka ztělesňující svět fantazie a úniků, se stala synonymem kvalitních romantických pořadů. Změna programového schématu drží krok s vývojem telenovelového žánru ve světě a potvrzuje, že Romantica je do budoucna dobrým partnerem.

Chris Wronski, president Zone Vision komentuje: „Když jsme před pěti lety stanici Romantica uváděli na trh, nečekali jsme, že se stane tak populární. Změny které na Romantice chystáme hledí do budoucnosti a umožní nám stavět na skvělém úspěchu, který má stanice za sebou. ”

Ernst-Pieter Knupfer, předseda Zone Vision International Holding k tomu dodává: „Romantica se od svého uvedení na trh stala globálním fenoménem. Ke svým pátým narozeninám se dočká fantastických změn, které jen potvrzují úžasný úspěch stanice Romantica u mezinárodních diváků.

Pro více informací prosím kontaktujte Aimee Norman/Danielle Kemble z Premier MaxWorks Tel +44 (0) 20 7292 8331, Fax +44 (0) 20 7734 2024, email: aimee@premiermaxworks.co.uk


Ještě k české verzi TV Romantica:

Stanice je distribuována ve všech velkých kabelových sítích v České republice (včetně 3 největších - UPC Česká republika,a.s.; TESmedia & Intercable CZ, Self servis, spol. s r.o.) a na Slovensku (včetně 3 největších UPC Slovensko, s.r.o.; Satro, s.r.o.; Tatra Temex Cable, a.s.).

Stanice spustí v nejbližší době i nový web v češtině.

Podrobný programový přehled této stanice si můžete stáhnout v rubrice TV program.


Více o společnosti Zone Vision:

Za více než 10 let si firma Zone Vision Group vybudovala jedinečnou pozici na trhu jako vysílatel tématických kanálů a distributor mezinárodních satelitních stanic. Společnost Zone Vision v současné době vlastní a provozuje následující stanice: Reality TV, Romantica, Europa Europa, Le Cinema a Showtime. Kanály, které Zone Vision řídí a zastupuje jsou k dispozici více než 45 milionům domácností ve 150 zemích.

Kromě své hlavní kanceláře v Londýně a mezinárodní centrály v Amsterdamu, má Zone Vision také 16 regionálních poboček. Více než 350 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců společnosti se stará o porozumění a přesné nasměrování jednotlivých potřeb mezinárodního vysílání. Mezi aktivity Zone Vision Group patří tvorba kanálů a jejich management, zastupování kanálů, prodej programů a distribuce, studiové produkční služby a internetové služby.


Martin Kocourek, Marketing & PR Manager, Zone Vision Czech s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/5465/romantica-slavi-pate-narozeniny-a-meni-se/