NHL vrcholí zítra na Galaxii sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 09.06.2003
Finálová série bojů o Stanley cup dospěla do svého vyvrcholení – na řadě je 7. a poslední možný rozhodující zápas. Už zápasy číslo 5. a 6. nenaznačovaly vůbec tomu, že se jedná o souboj dvou obranných týmů, protože oby tyto zápasy snesou i ta nejpřísnější hokejová kritéria – padají branky, hra se valí z jedné strany na druhou, vynikající výkony gólmanů – prostě finále jak má být. A to vše bude podtrženo sedmým zápasem.

Pokud bude platit železné pravidlo o domácí neporazitelnosti v této sérii, můžou se radovat domácí Devils. Jelikož se ale jedná o jediný a poslední rozhodující zápas, nemusí být výhoda domácího prostředí vůbec rozhodujícím faktorem. Jak tomu tedy bude a který tým zvedne nad hlavu trofej, máte možnost sledovat v posledním přímém přenosu letošního play-off kanadsko-americké NHL.

Přímý přenos zápasu NEW JERSEY – ANAHEIM vysílá Galaxie sport v noci na úterý 10.6.2003 od 2:00 hod. Záznam pak vysílá v úterý 10.6.2003 od 20:30 hod.

Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a v rámci satelitního paketu UPC Direct na Astře 1G (19,2 st. východně, tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, kód CryptoWorks)

Je distribuovaná také v paketu Czechlink z družice Eurobird 1 (28,5 stupňů východně, tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, kód CryptoWorks)

Pro místa, která nejsou pokryta televizní kabelovou sítí a příjem českého sportovního programu Galaxie sport by tak byl v těchto lokalitách znemožněn, je možné sledovat Galaxii sport v rámci základní nabídky Rodina satelitní služby UPC Direct přes satelit Astra 1G (pro české abonenty za 555 Kč měsíčně), anebo je možné uzavřít individuální smlouvu na období jednoho roku za 2650 Kč na rok. Nově nabízí Galaxie sport také 3 měsíční předplatné za cenu 695,-Kč. V případě individuální smlouvy bude mít sportovní fanoušek aktivovanou dekódovací kartu Czechlink a program bude přijímat ze satelitu Eurobird 1.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/551/nhl-vrcholi-zitra-na-galaxii-sport/