Spravodajstvo STV povedie do konca roka Rybníček
Autor: STV, Strategie-on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 27.09.2003
V Hlavnej redakcii spravodajstva a publicistiky STV sa v najbližších dňoch uskutočnia personálne zmeny. Z postu šéfredaktorky odchádza k 30.9.2003 po vzájomnej dohode Viera Krúpová. Post šéfredaktora zostane do konca tohto roku neobsadený, pričom redakciu bude riadiť priamo ústredný riaditeľ STV Richard Rybníček. Nástup nového šéfredaktora sa očakáva až od nového roku, keď sa spustí nová podoba spravodajstva a publicistiky v rámci novej programovej štruktúry.

Do hlavnej redakcie však prichádzajú noví ľudia. Branislav Zahradník, člen krízového manažmentu STV Stratégiám potvrdil, že ide o editora Branislava Zvaru, ktorý bude zároveň poverený koordináciou práce celej redakcie, vedúcim publicistiky bude Eugen Korda a na pozícii vedúceho redakčnej skupiny zahraničného spravodajstva bude pôsobiť Peter Stano.

Od príchodu Branislava Zvaru, Petra Stana a Eugena Kordu očakáva manažment televízie zlepšenie kvality, zvýšenie dynamickosti a rast dôveryhodnosti spravodajských a publicistických relácií verejnoprávnej televízie pri zachovaní ich objektívnosti a vyváženosti. „Odchádzajúcej šéfredaktorke Viere Krúpovej poďakoval Richard Rybníček za vedenie hlavnej redakcie a za všetky pozitívne kroky, ktoré v tejto funkcii za viac ako dva a pol roka pre STV urobila,“ uzavrel Zahradník.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/5572/spravodajstvo-stv-povedie-do-konca-roka-rybnicek/