CeBIT 2004 v Hannoveri sa uskutoční 18. – 24. marca 2004
Autor: Hannome, Strategie-on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 25.11.2003
V tomto čase bude svetový veľtrh ITK – branže prezentovať smerovanie digitálneho sveta a poskytne kompletný prehľad prakticky o všetkých technológiách a riešeniach súvisiacich s informačnými a telekomunikačnými technikami súčasnosti a budúcnosti.



Nadchádzajúci CeBIT je ešte viac zameraný na tému „Networking“ a oslovuje v rovnakej miere „Global Player-ov“, stredne veľké firmy, začínajúcich podnikateľov a súkromných užívateľov. Na veľtrh v Hannoveri príde vystavovať zhruba 6 až 6,5 tisíc firiem zo 60 krajín. Spolu sa veľtrhu zúčastní zhruba 70 tis. spolupracovníkov a expertov zastupujúcich vystavujúce firmy, ktorí budú k dispozícii návštevníkom veľtrhu ako osobní konzultanti a poradcovia – týmto sa stáva veľtrh CeBIT najväčšou kontaktnou burzou na svete. Podľa súčasného stavu prihlášok obsadia vystavovatelia na CeBIT 2004 netto výstavnú plochu o rozlohe 300 tis. m2.

Téma „networking“ je tiež v centre pozornosti kongresového i prednáškového programu, v rámci ktorého sa možno zoznámiť s „ICT World Forum @ CeBIT 2004“, „BITKOM-ICT-Luncheons“, predstavením IT- ministrov, krajín pristupujúcich do EÚ, „Nemecko-thaivanským stretnutím“, podujatím „Business meets Diplomats“, ako aj s viac ako 300 firemnými prednáškami a početnými prednáškovými podujatiami.


Zdroj: Hannome, Stategie online

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/5740/cebit-2004-v-hannoveri-sa-uskutocni-18-24-marca-2004/