Na Slovensko přijde obdoba show Česko hledá SuperStar
Autor: ČTK a M&M , e-mail: info@mam.cz Přidané: 31.03.2004

Trápení mladých Slováků, kteří závidí svým českým vrstevníkům soutěž o novou pěveckou hvězdu Česko hledá SuperStar na televizi Nova, se chýlí ke konci. Obdobu tohoto televizního trháku začne patrně koncem tohoto roku vysílat veřejnoprávní Slovenská televize.


"Generální ředitel STV Richard Rybníček v Cannes uzavřel dohodu s britskou společností FremantleMedia o získání licence na vysílání jednoho z nejúspěšnějších zábavných pořadů na světě. Slovensko je 29. zemí, která bude hledat nové zpěvácké idoly prostřednictvím této show. Na obrazovkách se pořad Slovensko hledá SuperStar objeví asi v závěru letošního roku," dodal Zahradník.

Soutěž, ve které mohou diváci hlasovat o svých favoritech mezi "lidovými" kandidáty, si v mnoha evropských státech získala miliony fanoušků. Rekordy divácké sledovanosti překonávala už před uvedením v Česku, například v Německu nebo Rakousku.

Prozatím nebylo oznámeno, za jakých finančních podmínek STV licenci získala. Vedení televize ale věří, že se tato show stane jedním z nejsledovanějších pořadů v zemi.


Zdroj: ČTK, M&M, 30.3.2004

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6020/na-slovensko-prijde-obdoba-show-cesko-hleda-superstar/