Druhé kolo prezidentských volieb na TA3
Autor: PR Press TA3 , e-mail: info@ta3.com Přidané: 17.04.2004
Druhé kolo prezidentských volieb dostane vo vysielaní TA3 opäť výnimočný priestor. Víkendové vysielanie v dňoch 17. a 18. 4. sa začne už od 7:00 hod., reportéri TA3 sú pripravení z viacerých miest Slovenska informovať o samotnom priebehu druhého kola volieb, ktorému sa bude venovať i špeciálna Téma dňa s moderátorom Braňom Závodským v mimoriadnom čase o 22:00 hod. Sobotné vysielanie bude ďalej pokračovať analýzami a komentármi prvých priebežných výsledkov, ktoré budú konfrontované s bezprostrednými reakciami volebných tímov oboch prezidentských kandidátov. TA3 bude v sobotu 17.4. vysielať mimoriadne aj po polnoci až do zverejnenia výsledkov z paralelného sčítania hlasov.

Nedeľnému spravodajstvu TA3, so začiatkom o 7:00 hod. ráno, bude dominovať volebné štúdio TA3 od 8:00 hod. až do 11:30 hod. Moderátorky Beata Oravcová a Silvia Kušnírová sa v ňom budú spolu so zaujímavými hosťami venovať nielen analýze neoficiálnych a po priamom prenose tlačovej besedy ÚVK i oficiálnych výsledkov, ale aj prvým reakciám doma i v zahraničí. Pozvanie do volebného štúdia prijali: politológ Michal Vašečka, ústavný právnik Radoslav Procházka, sociológ Pavel Haulík, ako i viacerí predstavitelia politických strán.

Vyvrcholením volebného spravodajstva na TA3 bude večerná relácia V politike s účasťou novozvoleného prezidenta, predsedu vlády Mikuláša Dzurindu a predsedu NR SR Pavla Hrušovského. Otázky moderátorky Beaty Oravcovej budú smerovať najmä k témam:

1. Nový prezident a jeho vzťah k vláde a k parlamentu, spolupráca 3 najvyšších ústavných činiteľov.

2. Reakcie zahraničia na výsledky volieb, politický vývoj po prezidentských voľbách.

3. Slovensko a jeho pozícia v rámci EÚ a NATO.


Olivia Trnkalová, PR manager TA3

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6050/druhe-kolo-prezidentskych-volieb-na-ta3/