UPC Slovensko obohatilo Rozšírený súbor o 5 nových programov
Autor: Jaroslav Kolár , e-mail: jarok@neo.sk Přidané: 01.06.2004
Spoločnosť UPC Slovensko dnes doplnila do svojho Rozšíreného súboru 5 nových programov. Ide o náučno-populárny Discovery Channel, akčný Reality TV, Romanticu pre fanúšikov telenoviel, Private Blue s programom pre dospelých a juhokórejský televízny kanál Arirang. Zákazníci UPC Slovensko získavajú viac programov za nezmenených podmienok a za nezmenenú cenu.


Nové programy budú zaradené do programového rastra bez vyradenia iných staníc. Diváci tak získajú balík piatich mimoriadne atraktívnych programov ako bonus, čiže bez platenia poplatkov navyše. Spestrenie palety programov Rozšíreného súboru v káblových sieťach v Bratislave a Košiciach nastane k 1. júnu. Do ostatných miest budú nové programy pridávané postupne v priebehu mesiaca podľa technických možností.

„Prvý jún možno označiť za nový začiatok UPC. Naši zákazníci po tejto zmene získavajú mimoriadne atraktívnu a žánrovo rozmanitú paletu programov za najnižšie ceny v Strednej Európe,“ hovorí generálny riaditeľ UPC Slovensko Martin Maťašeje. Ako dodal, okrem rozšírenia programovej ponuky spoločnosť pripravuje aj ďalšie pozitívne zmeny, s ktorými oboznámi verejnosť počas nasledujúcich mesiacov.


Jaroslav Kolár, Neopublic, s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6185/upc-slovensko-obohatilo-rozsireny-subor-o-5-novych-programov/