Včera sa v Košiciach začal Dekakasting
Autor: PR Press TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.06.2004
Tvorcovia Dekahitov budú v šiestich mestách Slovenska hľadať nového moderátora tejto populárnej hudobnej relácie. Dekakasting prebehne od 2. do 11. júna v šiestich krajských mestách, a tak ako práca budúceho moderátora, aj Dekakasting je hlavne o zábave a dobrej nálade. Každému kastingu bude večer pred ním predchádzať Dekakasting párty s DJ-mi, súťažami a sprievodnými akciami.


Dekahity sú jednou z relácií, ktoré sú na obrazovke TV Markíza nepretržite od začiatku vysielania. Dodnes si udržali veľkú obľubu u mladých slovenských divákov, čoho dôkazom je stabilne vysoká sledovanosť a množstvo pozitívnych diváckych ohlasov. V Deke, neskôr Dekahitoch, sa od začiatku vystriedali štyria moderátori. Prvou bola Slávka Halčáková, po nej prevzal úlohu moderátora Jopo, ktorý prišiel do Deky z Telerána a ďalšou ženou v televíznej hitparáde bola Vera Wisterová. Aktuálne je sprievodcom po hitoch v rebríčku 23-ročný Tomáš Palonder, ktorého v lete tohto roku vystrieda ten najlepší účastník Dekakastingu.

Priebeh Dekakastingu

2. jún Košice / Hlavná ulica /

3. jún Prešov / Hlavná ulica /

4. jún Žilina / OC Dubeň /

9. jún Banská Bystrica / Dolná ulica /

10. jún Nitra / Štrefánikova ulica /

11. jún Bratislava / Obchodná ulica /


Dekakastingy prebiehajú v predajniach KENVELO na uvedených adresách vždy od 14.00 – 17.00 hod.

Domovskou stránkou Dekahitov je www.dekahity.sk, na ktorej si od 14. 6. 2004 budú môcť diváci vybrať spomedzi šiestich finalistov Dekakastingu svojho favorita.


Pavol Gmitter, PR manager TV Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6192/vcera-sa-v-kosiciach-zacal-dekakasting/