Ročenka České televize 2003
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 02.07.2004
Česká televize zveřejnila na svých internetových stránkách Ročenku České televize 2003. Pravidelná výroční zpráva přináší fakta a čísla týkající se televizního vysílání v České republice i samotné České televize, připomíná stěžejní události roku, analyzuje zpravodajství a program ČT, přibližuje divácký ohlas na své vysílání i odezvu v podobě ocenění pořadů a tvůrců ČT. Zájemcům o technické aspekty televizní výroby a vysílání je určena kapitola o technickém rozvoji České televize v roce 2003, včetně informací o přípravě pozemního digitálního vysílání, a podrobný soupis technických kapacit v ČT Praha i v televizních studiích Brno a Ostrava.

Ročenka ČT 2003 postihuje již první půlrok působení nového vedení ČT v čele s generálním ředitelem Jiřím Janečkem, zejména zásadní změny v organizaci řízení České televize zaměřené na efektivnější chod podniku a snížení ztrátovosti. Kapitola Hospodářská a komerční činnost popisuje tzv. Program změn, zvýšení výnosů a snížení nákladů, obsahuje zprávu o výběru a výnosech televizních poplatků a předběžné výnosy z prodeje reklamy a sponzoringu. Kompletní výsledky hospodaření České televize za rok 2003, včetně zprávy auditora, zveřejní Česká televize jako samostatný doplněk k ročence po uzavření auditu účetní závěrky za příslušný rok.

Elektronickou verzi ročenky najdete zde.

V tištěné podobě vyjde ročenka koncem července. Zájemci o tištěnou ročenku, kteří dosud nepatří mezi stálý okruh adresátů publikací České televize, si ji mohou vyžádat na adrese: Česká televize, Edice útvaru Obchod a komunikace, Kavčí hory, 140 70 Praha 4, nebo prostřednictvím e-mailové adresy: publikace@czech-tv.cz


Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6267/rocenka-ceske-televize-2003/