Podzimní novinky - HBO2 a AXN
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 31.07.2003
Společnost HBO Česká republika připravuje na podzimní měsíce několik novinek. Nejprve bude v pondělí 15.září spuštěný nový filmový kanál HBO2, v pátek 17.října pak odstartuje další tematická stanice AXN, která tak doplní stávající nabídku programů HBO, Spektrum a SuperMax na pětici kvalitních, česky či slovensky dabovaných kanálů.

Web satCentrum vám bude samozřejmě přinášet úplné programové přehledy všech těchto pěti programů z nabídky HBO. Máme již pro vás připravené přehledy HBO, Spektrum a SuperMax na měsíc září, které si budete moci stáhnout na obvyklém místě pod záložkou TV program. Protože je ale ještě měsíc červenec, necháme vás trochu napnuté a zveřejníme je až o tomto víkendu.

Příští týden si budete také moci přečíst, jaké novinky nás čekají na filmovém kanále HBO ve článku Září na HBO. Abychom vás trochu navnadili, přiblížíme aspoň tři tituly:

Válečné drama BLACK HAWK DOWN (Černý jestřáb sestřelen),

akční film THE FAST AND THE FURIOUS (Rychle a zběsile) a

především velkofilm: LORD OF THE RINGS: FELLOWSHIP OF THE RING (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu), který uvede HBO jako nedělní premiéru dne 21. září od 20:00 hod.

Tolik „klasické“ HBO, novinku pro české a slovenské diváky – HBO2 si podrobně přiblížíme na webu satCentrum už příští týden, ve čtvrtek 7. srpna.

Samozřejmě nezapomeneme ani na nový tematický kanál AXN, který připravuje známá mediální společnost Sony Pictures Entertainment Company. Protože AXN ale startuje až 17. října, seznámení s ním odložíme na první polovinu měsíce září, kdy budeme mít k dispozici i podrobný programový přehled na říjen. Jen abychom uspokojili vaši zvědavost, co vlastně kanál AXN vysílá, tak tedy jde o program, připravovaný pro okruh mladých lidí ve věku 18-34 let. Je vysílán v mnoha zemích Asie a Latinské Ameriky, speciální jazykové mutace jsou dále připravované pro Brazílii, Japonsko, Izrael, Španělsko a Portugalsko. Tento program přináší pestrou mozaiku akčních a dobrodružných příspěvků, odpovídajících životnímu stylu této zacílené divácké skupiny. Nebude zde chybět ani sport a zábava z celého světa. Internetovou presentaci kanálu najdete na www.axn.com.


Podzim na našich obrazovkách bude tedy velmi zajímavý a my věříme, že se nové programy určitě rychle zařadí mezi vaše oblíbené kanály.

Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/627/podzimni-novinky-hbo2-a-axn/