Světový fotbal na Galaxii sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 06.08.2003
Pro novou sezónu připravila kabelová a satelitní televize Galaxie-sport celou řadu fotbalových lahůdek, které odstartuje v neděli 10.srpna - anglický Superpohár The F.A.Community Shield. Od 15.00 hod. proti sobě nastoupí ARSENAL a MANCHESTER UNITED. Vyprodaný stadión Millenium hostí tento tradiční zápas už potřetí. Loni triumfoval právě Arsenal. Výtěžek utkání putuje na konto tisíců dobrovolníků, kteří pomáhají utužovat fotbalovou komunitu. Odtud pochází i nový název trofeje. V Anglii začíná další sezóna pěkně zostra - velkým šlágrem.

O týden později 16.srpna startuje na Galaxii-sport nejvyšší anglická fotbalová soutěž Premier League sezóna 2003-2004, a vy můžete být při tom prostřednictvím 70 přímých přenosů.

Nebude chybět ani tradiční Magazín Premier League, který mapuje všechna utkání příslušného kola.

V úvodním utkání zavítáme na hřiště nováčka soutěže. Portsmouth loni suverénně kraloval druhé lize a s útočným pojetím chce uspět i mezi elitou. K tomu má dopomoci i nová posila - český záložník Patrik Berger, který po sedmi letech ukončil angažmá v Liverpoolu. Hostující Aston Villa se však rovněž netají vysokými ambicemi. Nový manažer David O´Leary by rád navázal na úspěchy, které donedávna sklízel s týmem Leedsu. Přímý přenos utkání PORTSMOUTH - ASTON VILLA vysíláme v sobotu 16.srpna od 13:25h.

To ovšem není zdaleka všechno co pro fotbalové fanoušky Galaxie-sport připravuje. 31.srpna vstupuje na obrazovky premiérově další špičková evropská soutěž slavná Italská Série A.

Jak ukázala uplynulá sezóna evropských pohárů, italské fotbalové kluby se vracejí na výsluní a je tedy jen dobře, že se na obrazovky českých diváků vrací také italská nejvyšší soutěž. Ze čtyř semifinalistů Ligy mistrů byly tři z Itálie, dva z nich se pak probojovaly do finále. Na vlastní oči budete moci sledovat výkony Pavla Nedvěda, který se vypracoval do role hlavní osobnosti Juventusu Turín, v Udinese se stále výrazněji prosazuje Marek Jankulovski, účast v elitní soutěži zachránil v Reggině Martin Jiránek.

Věříme, že sami poznáte, že italská Serie A nabízí vzrušující a kvalitní podívanou, týden co týden se zde v nabité konkurenci utkává elita evropských i světových fotbalistů, na největších stadionech jejich výkonům aplaudují desetitisíce fanoušků, kteří umí připravit náležitě bouřlivé prostředí. Galaxie-sport odvysílá celkem 34 exkluzivních přímých přenosů a každý týden Magazín Série A.

Původně měla italská Série A zcela nahradit německou Bundesligu, ale dle posledních jednání vše nasvědčuje tomu, že ani tato soutěž nebude na obrazovkách Galaxie-sport chybět. Nebude mít sice takový prostor jako v minulé sezóně, ale věříme že fotbalový divák ocení možnost sledovat 3 nejvyšší evropské fotbalové soutěže.

Ani to není konec bohaté fotbalové nabídky Galaxie-sport. Připravují se vybrané zápasy Poháru UEFA a přímé přenosy kvalifikace EURO 2004 - mistrovství Evropy ve fotbale.

Celkem uvidíte na Galaxii-sport v následující sezóně více než 130 atraktivních přímých fotbalových přenosů. Když k tomu připočtete tradiční pravidelné týdenní fotbalové magazíny Evropská fotbalová show a Western Union World Footbal, řítí se na sportovní fanoušky z obrazovek Galaxie-sport už v srpnu pořádná porce špičkové fotbalové podívané.


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks, pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks, pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít individuální smlouvu na abonenci za 2650 Kč na rok. Nově nabízí Galaxie sport také 3 měsíční předplatné za cenu 695,-Kč (v případě individuální smlouvy musí mít sportovní fanoušek aktivovanou dekódovací kartu Czechlink).

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/636/svetovy-fotbal-na-galaxii-sport/