Pojišťovnu štěstí sledovaly téměř 3 miliony diváků
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 14.09.2004
Vysílání úvodního dílu televizního seriálu Pojišťovna štěstí se setkalo s mimořádným diváckým zájmem. Dlouho očekávaný velký televizní román TV Nova o lásce, rodině a hledání štěstí přilákal v neděli večer k obrazovkám 2,955, což představuje 64,44 procenta lidí, kteří v tu dobu měli zapnutou televizi. Z celkové populace pak pořad sledovalo 34,8 procent dospělých diváků.

„S výsledky sledovanosti prvního dílu Pojišťovny štěstí jsme velmi spokojeni. Od této laťky můžeme postupně mířit i k seriálovým rekordům,“ řekla programová ředitelka Libuše Šmuclerová.

Nejvyšší pozornost sklidil seriál podle očekávání především u žen. Sledovalo ho 71 procent z těch, které se rozhodly strávit nedělní večer před televizní obrazovkou. Bez zajímavosti není ani další údaj – i když české seriály sledují tradičně především ženy, Pojišťovna štěstí bodovala i u mužů. Její úvodní díl si v konkurenci pořadů ostatních televizních stanic vybralo 56 procent z nich.

V prvním ze třinácti příběhů se diváci seznámili s hlavními i vedlejšími postavami, prostředím, ve kterém žijí a vztahy mezi nimi. Hlavní hrdinka, krásná Anna Jánská, žije ve šťastném manželství, má báječného syna Ondřeje a těší se na miminko. Na návštěvu k ní přijíždí kamarádka ze studentských let, Zuzana. Léta se neukázala, ale přesto svoji minulost odhaluje nerada.Těší se ze setkání s Annou, ale možná jí rodinné štěstí tak trochu závidí….

Šťastné okamžiky prožívá i druhá hlavní žena seriálu - Dagmar Krausová, atraktivní designérka, manželka ředitele pojišťovny Tomáše Krause. Právě docílila toho, že se jejich rodina konečně stěhuje do rodinného domu, o němž snila.

První díl také diváky zavedl do První rodinné pojišťovny, která tvoří rámec i základní prostředí příběhu. Co všechno si lze pojistit? Co ano a co už ne? Na to se budou ptát klienti pojišťovny, ale i její zaměstnanci…Neboť s nikým se v našem televizním románu život nemazlí, a přece štěstí by si rád pojistil každý z nás.


Tiskové oddělení TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6428/pojistovnu-stesti-sledovaly-temer-3-miliony-divaku/