Seriál Redakce zve na celorepublikovou Road show
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 27.09.2004
Nový český seriál Redakce, který měl premiéru na obrazovkách TV Nova ve čtvrtek 16. září, se vydá za diváky do regionů. V rámci akce s názvem Road show zavítají redaktoři přílohy Denních listů od konce září do začátku prosince do 6 krajských měst, kde proběhne autogramiáda a beseda se skutečnými novináři. Promotérem Road show je agentura Nova – vip a.s.


Pro diváky bude rovněž připravena soutěž o atraktivní ceny. Třem z nich budou dokonce nabídnuty epizodní role v připravované druhé sérii. Sestřih z Road show se druhý den po skončení akce objeví ve Snídani s Novou. Obrazovou reportáž spolu s pozvánkou na další akci uvidí rovněž diváci každých 14 dní v pořadu Volejte Novu.

Poprvé se hrdinové Redakce vydají všanc svým fanouškům ve středu 29. září v 16 hodin v brněnském obchodním centru Futurum. Účast na setkání přislíbili Zuzana Onufráková, představitelka hodné a starostlivé sekretářky Veroniky, Bořivoj Navrátil, který v seriálu ztvárnil šéfredaktora Pavla Tallicha a jeden z dvojice režisérů Tomáš Krejčí.


ROAD SHOW 2004 – plán akcí:

29.9. Brno – Nákupní centrum Futurum

12.10. Hradec Králové – Nákupní centrum Futurum

26.10. Ostrava – Nákupní centrum Futurum

9.11. Plzeň – Obchodní centrum Carrefour

23.11. Olomouc – Nákupní centrum Futurum

7.12. Ústí nad Labem – Obchodní centrum Carrefour


Tiskové oddělení TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6466/serial-redakce-zve-na-celorepublikovou-road-show/