Ničeho nelituji dnes on-line na webu ČT
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 11.10.2004

Režisérka, scenáristka a herečka Theodora Remundová a hrdinka dokumentu Ničeho nelituji Patricie Fialová budou dnes, v pondělí 11. října od 14 hodin odpovídat na dotazy diváků a návštěvníků webu ČT. Své dotazy jim mohou zájemci položit na webové stránce http://www.czech-tv.cz/chat/

Česká televize představí v televizní premiéře dokumentární film Theodory Remundové Ničeho nelituji, a to v pátek 8. října ve 20 hodin na ČT2. Koprodukční dokumentární film České televize Ničeho nelituji získal na 39. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Zvláštní uznání poroty. 83minutový dokument vznikl ve spolupráci s FAMU a Bistro Films Jiřího Ptáčka.

Snímek, zachycující rodinný život v Česku na přelomu dvou století, vznikl spojením dvou samostatných filmů – staršího dokumentu Standard s nově natočeným materiálem. Dokument zachycuje konflikt během rodinných setkání, ze kterých není kam utéct. V prvním snímku jde o vzplanutí rodinných křivd mezi opuštěnou babičkou, její rozvedenou dcerou a vdávající se vnučkou při návštěvě Českého ráje, kde spolu nějaký čas žily. Druhý dokument je o upřímnosti ženy ze zlínského předměstí rozkrývající partnerské vztahy v rámci celé rodiny.


Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6499/niceho-nelituji-dnes-on-line-na-webu-ct/