Rodinná pouta budou pokračovat druhou řadou. Počet diváků včerejšího dílu překonal dvoumiliónovou hranici
Autor: PR Press Prima TV , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.01.2005

Původní seriál televize Prima Rodinná pouta bude pokračovat druhou řadou. Smlouvu o výrobě seriálu Rodinná pouta II. včera večer (27. ledna) podepsali zástupci televize Prima a společnosti PROTV a navázali tím na dosavadní velmi úspěšnou spolupráci.


Druhá řada seriálu bude obsahovat 103 nových dílů a naváže tak na velmi populární první řadu, kterou televize Prima v současné době vysílá. Diváků seriálu neustále přibývá, včerejší odvysílaný díl vidělo doposud rekordních 2,103 milionu diváků starších 15 let (TVR 24,6 %, share 46,31 % D 15+).

„Úspěch Rodinných pout postupně překonává všechna naše očekávání. Mimořádný ohlas a obliba u diváků nás přivedla k rozhodnutí o druhé řadě. Příznivci seriálu budou mít možnost se i nadále setkávat se svými hrdiny a sledovat jejich další osudy. Novou řadu Rodinných pout uvede televize Prima na obrazovku na začátku června letošního roku,“ říká Miloš Zahradník, ředitel programu Prima TV.

„I v tomto případě využijeme systému výroby, který se velmi osvědčil již u první řady Rodinných pout, která se shodou okolností začala natáčet právě před rokem. Celý tento rok ukázal, že výroba seriálu způsobem, který jsme v České republice použili poprvé právě my, má úspěch a je maximálně efektivní. S natáčením Rodinných pout začneme v dubnu,“ říká producent PROTV Jan Novotný.


V Praze 28. ledna 2005, Jana Malíková, tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6739/rodinna-pouta-budou-pokracovat-druhou-radou-pocet-divaku-vcerejsiho-dilu-prekonal-dvoumilionovou-hranici/