Téma summitu Bush – Putin divákov TA3 výrazne zaujala
Autor: PR Press TA3 , e-mail: info@ta3.com Přidané: 01.03.2005
Návšteva dvoch najvýznamnejších politikov sveta na Slovensku pritiahla pozornosť divákov k obrazovkám TA3, ako i k webovej stránke www.ta3.com. Spravodajská televízia TA3 dňa 23. 2. v čase príletu amerického prezidenta G. W. Busha na bratislavské letisko M. R. Štefánika dosiahla rekordný rating od zavedenia peoplemetrov, a to 6,11 %, čo predstavovalo 15,21 %-ný podiel na trhu. Priemerná sledovanosť TA3 stúpla počas návštevy oboch prezidentov o viac ako 1,5-násobok.

Diváci popri televíznom spravodajstve vo výnimočnej miere vyhľadávali informácie o summite aj prostredníctvom internetu - počet návštev internetovej stránky www.ta3.com stúpol približne osemnásobne oproti priemernej návštevnosti.

„Významné udalosti, akou bol summit Bush – Putin, sú výzvou i príležitosťou pre celý tím televízie TA3 dokázať svoju profesionalitu, keďže sú mimoriadne náročné na koordináciu ľudí i techniky. Pozitívne čísla sledovanosti sú preto príjemným ocenením úsilia celej redakcie,“ komentuje úspešnú sledovanosť počas summitu šéfredaktor TA3 Peter Celec.


Olívia Trnkalová, PR manager TA3

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6839/tema-summitu-bush-putin-divakov-ta3-vyrazne-zaujala/