Už tušíte, kdo bude Největší Čech?
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 02.03.2005
Koho veřejnost nominovala do první stovky nejvýznamnějších osobností Čech, Moravy a Slezska se dozvíme začátkem května. Kdo se však do první stovky nedostal, víme už dnes. Počínaje dnešním dnem Česká televize postupně odhalí jména některých nominovaných, kteří sice obdrželi nominační hlasy veřejnosti, ale na jejich umístění v první stovce to však nestačilo. Projekt Největší Čech tím tak vstupuje do další fáze.

Až do 4. května budou mít diváci ČT možnost seznámit se každý den s trojicí zajímavých nominovaných osobností.

Volili jsme panovníky, herce i politiky, malíře i baviče, architekty, podnikatele i sportovce. Co bylo při nominacích nejdůležitější? Inteligence? Vůdčí schopnosti? Schopnost soucítit s ostatními? Síla myšlenky? Morální kvality? Přetrvávající vliv na současné dění?

Pokud si nadále kladete tyto otázky, přemýšlíte-li, jaké vlastnosti by měl Největší Čech mít, potom se podívejte na oficiální stránky projektu www.nejvetsicech.cz. Pod odkazem Ideální Čech vám Česká televize nabízí možnost sestavit si vlastní kombinaci vybraných vlastností, které by žádné velké osobnosti neměly chybět.

Zajímají vás jména odhalovaných trojic, ale bojíte se, že vám jejich vyhlášení v televizi unikne? Nic se neděje. Aktuální jména nominovaných budou každý den ke zhlédnutí i na stránkách www.nejvetsicech.cz a na Teletextu České televize, na straně 343.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6842/uz-tusite-kdo-bude-nejvetsi-cech/