GOLF A FORMULA 1 na obrazovke TA3
Autor: PR Press TA3 , e-mail: info@ta3.com Přidané: 05.03.2005
Golf je hra o presnosti a trpezlivosti, test mysle a techniky. Šport, ktorý vytvára jedinečnú chuť zlepšovať sa na každom stupni – od začiatočníkov až po elitu. Golf si už aj na Slovensku získava čoraz väčšiu obľubu. Pre všetkých priaznivcov tohto športu spravodajská televízia TA3 pripravila jedinečný program, ktorý pravidelne informuje o golfovom dianí – týždenný magazín Golf Report.

Kombináciou svetových podujatí s elitnými účastníkmi a pravidelným mapovaním diania na domácom golfovom poli tak relácia Golf Report ponúkne kompletný spravodajsko-publicistický servis pre každého priaznivca tohto športu v pravidelnom čase už od 10. marca – vo štvrtok o 21:30 hod. v premiére, v piatok o 23:15 hod. a v nedeľu o 19:30 hod. v repríze.

S prichádzajúcou sezónou F1 obnovuje televízia TA3 aj vysielanie nepravidelného magazínu o dianí vo svete F1 pod názvom Inside Grand Prix. Pred každou Veľkou cenou v sezóne 2005 ponúkne divákom výlet do zákulisia Formuly 1. Výnimočný obrazový materiál a exkluzívny obsah z celého sveta je súčasťou magazínu, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou programu F1 pre každého fanúšika športu, techniky, ako aj pasívneho diváka.

Reláciu Inside Grand Prix odvysiela TA3 vždy v týždni konania Veľkej ceny – v sobotu o 18:15 hod. v premiére a v nedeľu o 13:00 hod. v repríze.

Kalendár okruhov Veľkej ceny je zverejnený na podstránke www.ta3.com venovanej relácii Inside Grand Prix.


Olivia Trnkalová, PR manager TA3

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6849/golf-a-formula-1-na-obrazovke-ta3/