Kulaté narozeniny TELE TELE
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 10.04.2005
Pořad TELE TELE vysílá televize Nova již pět let. Jeho protagonisté si v něm berou na mušku Televizní noviny, publicistické a zábavné programy, seriály i docela obyčejnou relaci o počasí. Ze židlí vytlačili moderátory zpravodajství i reportéry publicistiky a z hvězdných výšin sesadili hrdiny oblíbených seriálů a telenovel. Chyběli jim pouze pořady oceňující ty nejlepší z nejlepších. A tak jubilejní 200. díl TELE TELE bude věnován udílení cen Zlatý tchoř.

Staneme se svědky napínavého souboje o trofeje pro jednotlivé moderátory a pořady TELE TELE. Porazí seriál o věrném přátelství Zbyška Ctirada rodinu Kopečkovic? Bude úspěšnější publicistický pořad Občanský Jouda nebo jeho „kolega“ Pepiny? Dostane Zlatého tchoře paní Veronika nebo moderátor Suchoš? Stane se nejúspěšnějším formátem pořad pro děti Teleblbis? To vše vám prozradí Veronika Žilková, Michal Suchánek, Richard Genzer a Josef Carda v neděli 10. dubna ve 22.05 hodin na Nově ve svém pořadu TELE TELE.

O tom, že je TELE TELE stále velmi oblíbeným pořadem, svědčí mj. jeho vysoká sledovanost. Od začátku roku 2004 do současné doby (do 3. 4. 2005) jej průměrně sledovalo 50,42 % diváků, kteří se rozhodli strávit nedělní večery u televizních obrazovek (kategorie D 15+). S velkým zájmem se černý humor, sarkasmus a sebeironie tohoto pořadu setkává také u mladé generace. V cílové skupině muži 15 – 24 let je share 71,58 %, v kategorii ženy 15 – 24 let 72,09 % a u cílové skupiny dospělí 15 – 44 let tvoří share 61,97%.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6957/kulate-narozeniny-tele-tele/