UPC Slovensko zaraďuje Nautik TV
Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: post@upc.sk Přidané: 12.04.2005
Spoločnosť UPC Slovensko skvalitňuje svoju programovú ponuku o ďalšiu slovenskú televíznu stanicu Nautik TV. Zákazníci Rozšíreného súboru v Bratislave si ju už dnes môžu nájsť na novej pozícii – na kanále K35, ktorý si treba len naladiť. Nautik TV bude postupne zaraďovaný do programovej ponuky aj v iných mestách, kde spoločnosť UPC Slovensko poskytuje služby káblovej televízie prostredníctvom káblových rozvodov.

Názov Nautik TV korešponduje s celkovým obsahovým zameraním tohto kanálu, ktorým je voda vo všetkých jej podobách. Nový tematický kanál bude vysielať denne 13 hodín programu, ktorý budú v prevažnej miere tvoriť dokumentárne, prírodopisné, vzdelávacie a cestopisné relácie, ale aj špecificky profilované spravodajstvo, hudobná a dramatická tvorba. Nautik TV obsiahne aj relácie technického charakter z oblasti techniky potápania a rekreačného alebo profesionálneho jachtingu. Cieľovou kategóriou Nautik TV sú najmä diváci so stredoškolským a vysokoškolským vzdelaním. Prevádzkovateľom nového kanálu je rovnomenná bratislavská spoločnosť Nautik TV, s.r.o.

Súčasne so zaradením Nautik TV do káblovej ponuky Rozšíreného súboru v Bratislave spoločnosť UPC Slovensko pokračuje v ostatných lokalitách aj so zaraďovaním animovaného televízneho kanál pre deti Minimax a gastronomickej televíznej stanice TV Paprika. Obidve tieto stanice už boli sprístupnené zákazníkom Rozšíreného súboru v Bratislave a počas niekoľkých nasledovných dní si ich postupne budú môcť naladiť aj zákazníci Rozšíreného súboru v ostatných mestách, v ktorých spoločnosť UPC Slovensko poskytuje služby káblovej televízie.


PR Press UPC Slovensko, 11.4.2005

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6963/upc-slovensko-zaraduje-nautik-tv/