Prvními vyřazenými v SuperStar jsou Monika Šramlová a Janika Kolářová
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 12.04.2005
Počet finalistů soutěže Česko hledá SuperStar se po včerejšku snížil na deset. Prvním finálovým kolem neprošly dvě dívky. Nejméně z celkového počtu 377 179 hlasů diváků získala Monika Šramlová, která zazpívala píseň Don´t Think of Me od Dido. „Všem svým fanouškům ze srdce děkuji, že mi pomohli dostat se až do finále a zažít úžasnou atmosféru přímého přenosu před skvělým publikem. Byl to pro mne nezapomenutelný zážitek,“ shrnuje svou účast v soutěži Monika.

Janika Kolářová neuspěla s písní Welcome To My Truth od Anastacii. „Jsem ráda, že jsem se dostala až sem. Již před finále jsem řekla, že ať už to dopadne jakkoli, nebudu toho litovat. A přesně tak to i beru a všem vám moc děkuji, že jsem to mohla zkusit,“ netrápí se vypadnutím Janika.

„První finálový večer měl skvělou atmosféru a předvedené výkony soutěžících jsou tou nejlepší pozvánkou na další kolo,“ říká mluvčí soutěže Adam Kotalík.

Desítku finalistů nyní čeká večer věnovaný českým i zahraničním písním ze sedmdesátých let. Od této chvíle již bude v každém kole vypadávat pouze jeden soutěžící s nejnižším počtem hlasů, jak tomu bylo i v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar.


Adam Kotalík, tiskový manager projektu Česko hledá SuperStar

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/6965/prvnimi-vyrazenymi-v-superstar-jsou-monika-sramlova-a-janika-kolarova/