ČT na Bambiriádě 2005
Autor: PR Press ČT , e-mail: infovczech-tv.cz Přidané: 25.05.2005

Česká televize se jako každý rok i letos podílí na pražské Bambiriádě, kterou již několik let pořádá Česká rada dětí a mládeže. Od čtvrtka 26. května do neděle 29. května bude mít na Vítkově, v místě letošního konání pražské Bambiriády, svůj stan. Česká televize v něm přivítá děti od čtvrtka do soboty od 9 do 18 hodin, v neděli pak od 9 do 17 hodin.

Ve čtvrtek dopoledne přislíbil návštěvu ve stanu ČT představitel oblíbeného televizního klauna Moudronose René Krupanský. Soutěživé děti jistě potěší čtvrteční odpoledne plné her, které pro ně připravili moderátoři Aleš Juchelka z pořadu Medúza a Roman Pastorek z Bludiště. Protože si celý rok připomínáme čtyřicátiny Večerníčka, ponese se i letošní prezentace České televize na Bambiriádě ve večerníčkovském duchu. V pátek mohou děti soutěžit s Večerníčkem o zajímavé ceny a také se nechat s oblíbenou postavičkou vyfotografovat.

V sobotu dopoledne navštíví stan ČT moderátorka Událostí Světlana Zárubová se synem Viktorem a přijde také představitel televizních princů Václav Rašilov, kterého navíc známe jako maturanta z úspěšného televizního seriálu Místo nahoře. V neděli slíbil návštěvu Václav Chaloupek a odpoledne přijdou titulní představitelé seriálu Josef a Ly.

Po celou Bambiriádu bude ve stavu České televize k dispozici malý televizní štáb, takže si děti budou moci vyzkoušet moderování před televizní kamerou.

Bambiriáda je největší tuzemskou prezentační akcí dětských a mládežnických sdružení a center volného času - představuje nejen to, co se dá s dětmi i s dospívajícími dělat zajímavého a smysluplného, ale i ty, kteří to nabízejí. Akce prezentuje více než stovku sdružení, domů dětí a mládeže, klubů a kroužků, svede dohromady tisíce organizátorů ve štábech a uvítá desetitisíce návštěvníků nejen v Praze a v Brně.


Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7070/ct-na-bambiriade-2005/