Televízia JOJ pripraví pre divákov Najväčší deň detí
Autor: PR Press TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 27.05.2005

Najväčší deň detí s televíziou JOJ zažijú návštevníci bratislavského Auparku v sobotu 4. júna. TV JOJ na tento deň chystá prvú veľkú open-air akciu, na ktorú okrem svojich moderátorských hviezd a miliónových tanečníkov pozvala aj piatich finalistov súťaže Superstar.

„Detský divák si má v programe našej televízie z čoho vyberať. Každodenné večerné kreslené rozprávky, či víkendové dopoludňajšie pásma sú medzi deťmi veľmi populárne. Potvrdzuje to aj neobyčajný úspech súťaže „Nakresli svoju obľúbenú postavičku z TV JOJ“, keď bolo PR oddelenie našej televízie doslova zavalené množstvom nádherných prác. Verím, že sa s mnohými našimi divákmi v sobotu stretneme,“ hovorí generálny riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko.

V sobotu (4.6.) už od 10:00 budú na detských divákov JOJky čakať rôzne atrakcie, súťaže, hry a autogramiáda s televíznymi moderátormi. O tretej hodine popoludní sa začne miliónová šou, moderovaná Katkou Žitniakovou, Ľubošom Sarnovským a Marcelom Forgáčom, počas ktorej sa na pódiu vystriedajú súčasní i vypadnutí finalisti Miliónového tanca, TINA, Karin Olasová, či Katka Koščová s Tomášom Bezdedom, Martinou Šindlerovou, Zdenkou Prednou a Robom Miklom.

Podrobný program Najväčšieho dňa detí s TV JOJ nájdete aj na www.joj.sk.


PR Press TV JOJ - Ľudovít Tóth, 26.5.2005

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7081/televizia-joj-pripravi-pre-divakov-najvacsi-den-deti/