Jak se krotí krokodýli – další koprodukce TV Nova
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 27.05.2005
Televize Nova se stala koproducentem nového českého filmu Jak se krotí krokodýli, jehož režisérkou bude Marie Poledňáková. „Těší nás, že se televize Nova podílí na vzniku filmu, který bude natáčet režisérka tak úspěšných snímků jako byly Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny či S tebou mě baví svět,“ řekla mluvčí televize Nova Veronika Šmítková.

I když se diváci ve filmu Jak se krotí krokodýli, k němuž režisérka napsala i scénář, setkají s tatínkem – horolezcem Lubošem (Miroslav Etzler), maminkou Annou (Ingrid Timková), která se rozloučila s kariérou baletky, jejich dvacetiletým synem Vaškem (Jiří Mádl) a sedmiletou dcerou Amálkou (Žofie Tesařová), o pokračování režisérčiných dvou předchozích snímků o Lubošově rodině se podle slov Marie Poledňákové v žádném případě nejedná.

Film bude mít premiéru 12. ledna 2006.


TV Nova a podpora českého filmu

V rámci podpory českého filmu se televize Nova již podílela na vzniku mnoha snímků. Za všechny jmenujme např. Příběhy obyčejného šílenství, Duše jako kaviár, Jak básníci neztrácejí naději, Kameňák 1, 2, 3, Non Plus Ultras, Pánská jízda, Z Pekla štěstí 1 a 2, či Andělská tvář. Zcela ve své produkci pak natočila Román pro ženy. Z připravovaných projektů je pak Nova koproducentem filmů Obsluhoval jsem anglického krále, Rafťáci, Ro(c)k podvraťáků nebo Jak se krotí krokodýli.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7082/jak-se-kroti-krokodyli-dalsi-koprodukce-tv-nova/