Nová grafika Snídaně s Novou
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 03.06.2005
Po více jak dvou letech změní Snídaně s Novou kompletně svůj grafický styl. Všechny jingly, znělky a další grafické prvky bude charakterizovat pestřejší, optimistická a veselá barevnost – v hlavních pastelových odstínech růžové, zelené a modrozelené – a nápaditá a svěží animace. Rovněž dekorace bude upravena tak, aby s novou grafikou konvenovala. Hlavním spojujícím prvkem nové koncepce je princip „barevné navigační mapy“. Pořad má rovněž nový slogan: Víme, co chcete snídat.

„Nechceme divákovi ukazovat to, co má doma, ale chceme ho naopak pozitivně a optimisticky navnadit na to, co ho čeká venku. Hodláme jej vlídně a nestresově nabít optimismem a pozitivní energií a zprostředkovat mu přechod z režimu „jsem doma a je mi tu dobře“ do režimu „hurá ven do světa!“ informuje o novém „kabátu“ Snídaně s Novou tisková mluvčí televize Nova Veronika Šmítková.

V nadcházejícím prázdninovém období se kromě grafiky změny dotknou i obsahu vysílání Snídaně s Novou. Ranní vysílání bude kopírovat celé letní vysílací schéma televize Nova, které letos proběhne pod heslem Havaj na Nově. Navíc bude mít každý týden své speciální letní téma.

Nová grafická podoba Snídaně s Novou se divákům poprvé představí v pondělí 6. června 2005.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7109/nova-grafika-snidane-s-novou/