East Box Digital spustil své webové stránky
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 11.09.2003
Podle slibu, který jsme dostali před týdnem od vedení společnosti East Box Digital, byly dnes, v pravé poledne aktivovány webové stránky stránka na www.eastbox.sk. Jsou na ně uvedené i e-mailové adresy prokontakt a několik dalších informací.



Nejvyšší čas, protože do startu nové platformy česko-slovenské Pay-TV East Box Digital zbývají pouze necelé tři měsíce.




Web má zatím mutaci ve třech jazycích, slovenštině, češtině a angličtině, německá verze zatím chybí.

Po zvolení jazykové verze nás čeká úvod: EastBox je první digitální pay-TV na česko-slovenském území. Od prosince 2003 vás na 18 kanálech čeká žánrová pestrost, ve které si i ten nejnáročnější divák najde svůj oblíbený program. A všechno v češtině nebo slovenštině. EastBox - konečně máte na vybranou ...

V levé straně jsou pak čtyři klikací ikonky – domeček, písmeno „i“, kalendářík na poznámky, a telefonek. Podívejme se podrobněji, co se pod jednotlivými konkami skrývá:

Domeček, je vlastně úvodní stránka po kliknutí na vlaječku s jazykovou mutací.

“i“ po kliknutí na tuto ikonku se zobrazí základní technické informace:

Nejdůležitější součástí naší nabídky je set-top-box - kouzelná skříňka, z které se na vás vyřítí příval rozmanité svěží zábavy.

V listopadu začneme abonentům za symbolický poplatek poskytovat set-top-box pro individuální satelitní příjem a taky možnost ”společné” přijímací antény. Zákazníci budou vybaveni digitálním satelitním přijímačem a dekódovací kartou (smart-card). Kompletní zařízení bude k dostání taky v servisních centrech.

Set-top-box je způsobilý přijímat taky nekódované stanice vysílané na různých družicích. V průběhu roku plánujeme přidat další kanály a v dohledné době rozšíříme nabídku také o internetové služby.

Produkt je nabízen za paušální poplatek 350,- korun českých za měsíc. Při 3-měsíčním předplatném získáte slevu 10 procent, při půlročním předplatném dokonce 20 procent.


Kalendářík – pod ním nalezneme stručnou charakteristiku všech 18ti připravovaných kanálů nabídky East Box Digital. Programová nabídka - Konečně si každý přijde na své...

Konečně si každý přijde na své...

18 paralelních programů – informace, zábava, filmy, sport … vše co vás napadne. Vynikající kvalita obrazu a zážitek z kvalitního zvuku - získáte domácí kino.
Už vás nikdo nebude nutit sledovat programy, kterým nerozumíte - všechny programy budou v češtině nebo slovenštině.

Prosím, vyberte si...

ČSTV
Širokospektrální program zaměřený na využití kulturní, společenské a politické kooperace ČR a SR.

Comedybox
Veselý filmový kanál.

Venkov
Kanál zaměřený na specifickou problematiku regiónů a programovou nabídku vycházející vstříc jejich potřebám a vkusu (jeho vysílání končí v 21.55 hod.)

Redlinebox
Noční erotický program sestavený především na bázi filmů (jeho vysílání začíná po 22.00 hod. na stejné frekvenci jako kanál Venkov)

Čokoláda
Program pro děti, sestavený z magazínů, animovaných a hraných filmů. Filmy v původním znění slouží na jazykovou výchovu. V odpoledních a večerních hodinách je důraz kladený na programy rodinného charakteru. Noční program je určen rodičům s tematickým zaměřením na děti, výchovu a rodinu.

Actionbox
Akční filmový kanál, aplikující jednotlivé časové osy a s nimi související zájmy potenciálních diváků na tematizovaný výběr filmů a seriálů.

Shoppingbox
Obchodní kanál, jehož časový rozvrh vytváří přehlednou strukturu jednotlivých obchodních aktivit.

Stadión
Sportovní kanál, jehož dominantou je sportovní zpravodajství, přímé přenosy a záznamy sportovních událostí v SR, ČR a ve světě.

Romantik
Specifický filmový kanál, zaměřený na pohodu a snění.

Džus
Program pro mládež, sestavený z magazínů, kontaktních relací, hudby a filmů. Důraz je kladen na rozvoj zájmů mladé generace.

Newsbox
Kanál aktuálního zpravodajství z celého světa, doplněného o komentáře a tematizované přehledy obchodních, politických, společenských a kulturních souvislostí.

Let's music
Hudební kanál, orientovaný na populární hudbu.

Planeta
Kanál, nabízející dokumentární, vědecko-populární, přírodopisné a naučné cykly, rozdělené do pravidelných časových os.

Sci-fi
Tematizovaný filmový kanál, jehož programovou skladbu tvoří převážně hrané, ale i dokumentární filmy a seriály s vědecko-fantastickým obsahem.

Filmbox
Kanál, jehož 24-hodinový program tvoří nabídka filmů různého žánru.

Klasikbox
Programovou skladbu tohoto kanálu tvoří klasické hudební a hudebně-dramatické žánry, doplněné o jazz a divadelní představení.

Tourbox
Turistický kanál, který formou dokumentárních filmů, zpravodajství, magazínů a soutěžně-zábavných programů propaguje turisticky zajímavé lokality v SR, ČR a ve světe.

Revír
Specifický lovecký kanál, určený lovcům, rybářům a všem, kteří mají rádi přírodu. V programové skladbě jsou zařazeny především dokumentární filmy, ale i aktuální publicistika a magazín.

Tedy složení a charakteristika odpovídá tomu, co jsme vám na našem webu satCentrum již před více jak rokem poprvé přiblížili.


Telefonek je poslední ikonka na webu. Najdeme zde dvě mailové adresy:

pro všeobecné dotazy: info@eastbox.sk
a pro technické záležitosti: webmaster@eastbox.sk

Dále je zde umístěný formulář pro vaše dotazy: Ptejte se... Tohle je prostor pro vaše dotazy.
(Nezapomeňte, prosím, zadat na sebe kontakt, abychom měli kam posílat odpovědi.)

A další formulář: Objednávka - Již teď máte možnost zapsat se do pořadníku.
(Bližší informace o dalším průběhu najdete pod info.)


Tolik první podoba webu, společnost East Box Digital již přestává být „virtuální“ firmou a je možné ji i nyní kontaktovat e-mailem a od listopadu si už dokonce objednávat satelitní službu!

Informací máme mnohem více, ale pro tentokráte to myslím zatím stačí a k platformě EBD se určitě v brzké době opět vrátíme.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/716/east-box-digital-spustil-sve-webove-stranky/