Partnerství České televize a Českého olympijského týmu pokračuje
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 18.08.2005

V úterý 16. srpna 2005 podepsali generální ředitel České televize Jiří Janeček, předseda Českého olympijského výboru Milan Jirásek a členové představenstva České olympijské Jiří Zedníček, Jiří Kejval a Jiří Kynos v sídle České televize v Praze na Kavčích horách smlouvu o novém partnerství.


Tato nová dohoda navazuje na velmi dobrou dlouholetou tradici spolupráce a garantuje divákům České televize možnost sledovat letní i zimní olmypijské hry také v příštích čtyřech letech. V rámci setkání hovořili spolu představitelé obou institucí o nejbližším společném projektu, nadcházejících ZOH v italském Turíně.

Česká olympijská, a. s., je od roku 1997 oficiální marketingovou agenturou Českého olympijského výboru a je 100 % vlastněna Českým olympijským výborem. Předmětem její činnosti jsou obchodní, marketingové a reklamní aktivity, které jsou prováděny v souvislosti s propagací olympijských symbolů a olympijských myšlenek.

Podpisem svého předsedy Milana Jiráska stvrdil Český olympijský výbor, že se zněním této smlouvy souhlasí a garantuje tím práva a povinnosti vyplývající pro ČOV a ČO z tohoto právního aktu.

Úměrně tomu, jak je v České televizi kladen větší a větší důraz na aktuální zpravodajství a jeho podíl v programové skladbě, zaujímá v jejím vysílání sportovní zpravodajství stále významnější prostor.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7233/partnerstvi-ceske-televize-a-ceskeho-olympijskeho-tymu-pokracuje/