Zlatá hokejka
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 18.08.2005
„Jsme mistři světa!“ - skandovala před třemi měsíci celá České republika, když naši hokejisté opět po čtyřech letech dobyli na šampionátu ve Vídni příčku nejvyšší a získali pohár mistrů světa. Teď na konci prázdnin si hokejoví fanoušci a všichni příznivci tohoto sportu mohou znovu zopakovat setkání se svými idoly z ledové plochy prostřednictvím velké zábavné show, na níž bude vyhlášen nejlepší český hokejista sezóny 2004/2005 a kde cenu dostane také nejlepší junior hokejové extraligy.

Kdo z deseti nominovaných se stane vítězem hlasování hokejových expertů a novinářů a odnese si zlatou sošku hokejisty z dílny akademického sochaře Zdeňka Němečka, to se dozvíme v přímém přenosu galavečera z Kongresového sálu hotelu Thermal v Karlových Varech v sobotu 20. srpna ve 20:00 na TV Nova. Obhájí loňské prvenství Robert Lang, nebo se na trůn nejlepšího hokejisty uplynulé sezóny vrátí předloňský vítěz a letošní horký favorit Jaromír Jágr? Jisté je, že ceny předají šampionům nejkrásnější dívky ČR a že jim k triumfu popřeje řada populárních hostů. „Hokejovým“ večerem bude provázet zbrusu nová moderátorská dvojice Dalibor Gondík a Patrik Hezucký.

Abecední seznam 10 nominovaných hokejistů: Petr Čajánek, Milan Hejduk, Jaromír Jágr, Tomáš Kaberle, Pavel Kubina, Václav Prospal, Martin Ručinský, Tomáš Vokoun, David Výborný, Marek Židlický.


Tiskové odd. TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7235/zlata-hokejka/