Nové díly Večerníčku Bob a Bobek na cestách
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 19.09.2005


Česká televize uvede nové díly oblíbeného Večerníčku s Bobem a Bobkem od středy 21. září, tradičně na ČT1, v obvyklém čase - 19.00 hod.


Staří známí králíci z klobouku, Bob a Bobek prožívají další (poslední!) dobrodružství v novém pokračování seriálu (43. - 52. díl) animovaných večerníčků. Pomocí svého létajícího klobouku navštíví opět rozmanité kouty světa a všude pomáhají řešit důležité problémy, nikdy jim ovšem nechybí smysl pro humor a nekonečná fantazie. Na všech místech naší planety navazují nová přátelství, ale opravdové štěstí potkají až v rodné jihočeské Třeboni.

Díly - Mezi piráty, Setkání s medicinmanem, Strašidelný hrad, U jezera Lochness, Dobrodružství v podzemí, Řecká svatba, Karneval v Benátkách, V rytmu valčíku, Odvážní skokani a Konečně doma - vznikly z pera Pavla Šruta a Ivo Hejcmana ml. ve Studiu AB Zlín v roce 2005. Hudbu zkomponoval Petr Skoumal, hlas králíkům neodmyslitelně propůjčil Josef Dvořák a výtvarníkem celého projektu byl Vladimír Jiránek. Vedení týmu se opět ujal zkušený animátor a režisér Ivo Hejcman.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7307/nove-dily-vecernicku-bob-a-bobek-na-cestach/