VyVolení budou plní zábavy a napětí i v tomto týdnu
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.09.2005
Tento týden je prvním atypickým týdnem v reality show VyVolení. Koloběh vyřazování se sice zastaví, ale zábava, emoce a napětí rozhodně z obrazovky nezmizí. I tento týden přinese úterní, čtvrteční a sobotní show – nepůjde sice o Zúčtování, Výzvu a Duel v jejich zavedené podobě, ale o speciály, plné nejednoho překvapení. Naši VyVolení totiž o pozastavení vyřazovacího systému doposud nevědí, a tak bude jejich reakce jistě zajímavá. V úterní show tak nebude chybět tolik známá tabule a palce a i čtvrtek přinese VyVoleným překvapení. Jak budou tabule a palce využity? A co čeká na VyVolené ve čtvrtek? To televizní diváci zjistí během přenosů.

Sobota pak bude patřit benefičnímu koncertu, který v čase Duelu odvysílá televize Prima v přímém přenosu. Během koncertu vystoupí Petr Muk, Ilona Czáková, Petr Kolář, Monika Absolonová, Chinaski, Helena Zeťová, Meky Žbirka, Vlastimil Horváth, No Name, Robert N a další. Moderovat bude Tereza Pergnerová.

V rámci týdne „VyVolení pro Kapku naděje“ navštívila včera Vilu prezidentka nadačního fondu Vendula Svobodová a její manžel hudební skladatel Karel Svoboda. Zítra přijde soutěžící navštívit zpěvačka Ilona Czáková, která je jednou z řady umělců, kteří vystoupí v sobotním benefičním koncertě. Na čtvrtek je plánována návštěva VyVolených ve fakultní nemocnici v Motole.


Marek Winkler, PR koordinátor projektu VyVolení, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7325/vyvoleni-budou-plni-zabavy-a-napeti-i-v-tomto-tydnu/