MTV poodhaluje zákulisí letošních evropských hudebních cen
Autor: PR Press Zone Vision , e-mail: info@zonevision.cz Přidané: 30.09.2005

Evropská centrála MTV začíná poodhalovat podobu svých letošních evropských hudebních cen - MTV Europe Music Awards - jejichž příprava dospěla do finálního stádia.


Jako prvního na světlo světa přinesla maskota letošních cen - více než 2,5 metru vysokou, chlupatou osobnost jménem Pat (viz přiložená fotografie). Pat byl stvořen v dílně kultovního designéra Peta Fowlera a představuje hvězdu pop-music žijící v Lisabonu. Dle zavedeného stereotypu pop-kultury je Pat darebákem k nakousnutí, milující divoký život, občas se uráží a jeho chování je za hranicí přijatelnosti, miluje oddanost svých fanoušků ... ale v nitru duše svou slávu miluje a nenávidí.

Udílení letošních MTV Europe Music Awards - evropských hudebních cen televizní stanice MTV - se uskuteční ve čtvrtek 3. listopadu v Atlantic Pavilion v portugalském Lisabonu.

Čeští a slovenští diváci budou mít možnost sledovat přímý přenos na televizi MTV Europe, kterou naladí na své kabelové televizi v čele s UPC a Karnevalem nebo na satelitní platformě UPC Direct.


Jana Kotábová, Senior Sales Executive, Zone Vision Czech s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7334/mtv-poodhaluje-zakulisi-letosnich-evropskych-hudebnich-cen/