VyVolení přinesli Kapce naděje rekordní výtěžek
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.10.2005
První reality benefice „VyVolení pro Kapku naděje“ přinesla rekordní sumu peněz. Celkově se podařilo prostřednictvím všech aktivit během benefičního týdne nashromáždit přes 17 200 000,- Kč, což představuje v rámci beneficí rekordní výtěžek. Prostředky byly získány z internetové aukce předmětů VyVolených, sponzorských darů a dárcovských sms zpáv.

Nejvíce peněz se podařilo získat právě prostřednictvím dárcovských sms zpráv, když tisíce drobných dárců přispělo částkou ve výši více než 12 milonů korun. K výtěžku benefice byla vztažena sázka generálního ředitele Prima TV Martina Dvořáka a prezidentky nadačního fondu Kapka naděje Venduly Svobodové. Pan generální ředitel Martin Dvořák sázku prohrál, tipoval totiž nižší výtěžek, a nastěhuje se tedy na 24 hodin do Vily VyVolených.

Výtěžek reality benefice bude věnován na podporu nemocnic a ústavů sociální péče v Praze, Brně, Liberci, Karlových Varech, Uherském Hradišti a ve Zlíně. Reality show VyVolení tak kromě skvělé zábavy přináší i pomoc potřebným.

Reality show VyVolení se nyní vrátí na televizní obrazovky v podobě, jak ji televizní diváci znali před speciálním týdnem a bude v následujících týdnech pokračovat ve standardním vyřazovacím systému Zúčtování, Výzva, Duel.


Marek Winkler, PR koordinátor projektu VyVolení, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7350/vyvoleni-prinesli-kapce-nadeje-rekordni-vytezek/