Hvězdy pro New Orleans živě v ČT
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 05.10.2005

Česká televize uvede v pátek 7. října od 20.00 hod. na ČT1 Hvězdy pro New Orleans - přímý přenos benefičního koncertu z pražského Klárova na podporu osiřelých dětí po ničivém hurikánu v New Orleans.


Po zhlédnutí zpravodajských záběrů na katastrofu způsobenou hurikánem Katrina v New Orleansu a jeho širokém okolí, zejména státech Louisiana a Mississippi, se agentura Hvězdy na Vltavě rozhodla uspořádat velký koncert na pomoc lidem postiženým touto ničivou přírodní katastrofou. Uskuteční se na pražském Klárově jako velký Open Air v nádherné pražské scenérii.

Vystoupí na něm řada českých a slovenských hvězd populární scény - Čechomor, Chinaski, No Name, Ready Kirken, Anna K., Meky Žbirka, Lenka Dusilová, O5 a Radeček, Bára Basiková, Helena Zeťová, zpěvačka a skupina roku na Slovensku PEHA a mnozí další. Všichni účinkující vystoupí za symbolickou 1 Kč.

Pro publikum bude vstup na místo akce zdarma. Výtěžek koncertu vytvoří televizní diváci, kteří budou posílat své DMS na číslo 87777. Cena DMS je 30 korun + DPH. Po konzultaci s nadací ADRA, která se díky své sesterské organizaci v USA postará o co nejlepší využití sbírky, byla pomoc nasměrována na ty nejpotřebnější, tedy na sirotky a děti, které se do obtížné životní situace dostaly v přímém důsledku hurikánu.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7354/hvezdy-pro-new-orleans-zive-v-ct/