Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – 9. října 2005
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 07.10.2005
Hosty dalšího vydání diskusního pořadu Otázky Václava Moravce vysílaného v neděli 9. října od 12.00 hod. do 13.00 hod. na ČT1 budou Jiří Paroubek, předseda vlády ČR a místopředseda ČSSD, a Petr Nečas místopředseda ODS.

Tématem jejich diskuse budou zásadní témata volební kampaně, jako např. nezaměstnanost, korupce, krize ve zdravotnictví, legitimizace KSČM apod. Do této debaty bude vstupovat Jan Hartl, ředitel STEM.

V druhé části Otázek Václava Moravce vysílané od 13 hod. do 14 hod. na ČT 24 budou David Rath, prezident České lékařské komory, Jiří Schlanger, předseda Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče, a Jan Jelínek, místopředseda Sdružení praktických lékařů, hovořit o krizi ve zdravotnictví a o výsledcích čtvrteční protestní akce lékařů.

Dalším hostem bude americký psycholog v oblasti sociálních věd Philip G. Zimbardo. S tímto letošním laureátem Ceny Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 bude Václav Moravec hovořit o týrání vězňů, o psychologii teroristů a o fenoménu reality show.

K aktuální politické situaci a k předvolebnímu boji se v rámci novinářského Fóra vyjádří Alexandr Mitrofanov z deníku Právo a Miroslav Korecký z časopisu Týden.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7360/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-9-rijna-2005/